Magazin

TRT1 bir dizinin daha fişini çekti! Bu akşam aniden son vedayı sunuyor

TRT1 bu sene yaz dizileri konusunda pek de öne geçemediği bir dizisinin final kararı alması sonrasında kesinleşmiş bulunuyor. Reyting konusunda sıkıntı çektiği bilinen aslında pek de büyük vaatlerle başlayan dizi finale ramak kala dedirtti.

Mükemmel Eşleşme dizisine ait güncel gelişmelerde dizinin final kararı aldığı ortaya çıktı. Peki Mükemmel Eşleşme ne zaman final yapacak? Mükemmel Eşleşme final bölümü ile alakalı gelişmeler neler?

Mükemmel Eşleşme 13. bölümü ile bu hafta ekranlara vedasını sunacak. Mükemmel Eşleşme dizisi reytinglerinin düşük gelmesi sebebiyle bu akşam yayınlanacak olan bölümüyle final yapacak.

Zaten yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde üst sıralarda olamayan ancak az da olsa izleyici kitlesine hakim olan Mükemmel Eşleşme dizisi ilerleyen bölümlerde reytingler karşısında iyice ezildi. Sezon dizilerinin başlaması ile birlikte de 1 altında izlenme oranı alması, son nokta olurken, Mükemmel Eşleşme dizisinin bu akşam final sahnesini izleyeceksiniz.

Mükemmel Eşleşme dizisi belirli izleyici kitlesi TRT1 kanalının erken finaline tepki gösterdi. Bir süre daha dizinin devam etmesi gerekliliği sosyal medya da çok konuşuldu.

Bu akşam final

Mükemmel Eşleşme bu akşam yayınlanacak olan 123. bölümü ile ekran mecrasına son verecek.

Gizem Sevim, Ahmet Kayakesen, Ayşegül Günay ve Asuman Dabak2ın başrollerinde oynadığı Mükemmel Eşleşme dizisi Birol Güven’in başarılı kaleminden çıkarken, Emre Kavuk ise yönetmen koltuğunda oturmaktaydı.

 

Başa dön tuşu