Magazin

Trafik kazasında sevgilisini kaybetmişti! Hepsi Grubu’nun Gülçin’i tatil pozlarıyla gündem oldu

Hepsi Grubu‘nun sarışın Gülçin’i olarak adını duyuran Gülçin Ergül, Geçtiğimiz yıl sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı trafik kazası sonucu kaybetmişti. Zor günler geçiren ünlü şarkıcı psikolojik destek almaya başladı. Yavaş yavaş normal hayat dönmeye başlayan Ergül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmeye başladı. Detaylar haberimizin devamında…

İzmir – İstanbul otoyolu Susurluk tarafında geçtiğimiz yıl sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı‘yı feci bir kaza sonucu kaybeden ünlü şarkıcı uzun zamandır toparlanmaya çalışıyor. Aynı aracın içinde olan Gülçin Ergül, hafif yaralar ile kurtulmuştu. Kazadan sonra hurdaya dönen araçtan sağ kurtulan Gülçin Ergül, psikolojik tedavi görmeye başlamıştı. Kendini toplamaya başlayan ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımları dikkat çekmeye başladı.

Gülçin Ergül zor zamanları geride bıraktı

Hepsi Grubu ile tanınan daha sonra da gruptan ayrılan Gülçin Ergül, bireysel olarak müzik hayatına devam etme kararı almıştı. Solo albümleri ile büyük ilgi gören Ergül, geçirdiği kaza sonucu hayatının acısını yaşamıştı. Zor zamanları geride bırakmaya çalışan Ergül, tatil pozlarını paylaşmaya başladı. Vefat eden sevgilisini unutmayan başarılı şarkıcı, paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Ailesi ve yakınlarının desteği zor zamanları geride bırakan Gülçin Ergül sosyal medya hesabından, “Aynı şeye farklı perspektiflerden bakan her bir kişi gördüğünü eşsiz şekilde yorumluyor. Peki ben mi ne görüyorum; her şeyden önce gerçek bir savaşçı, o ve onun gibilere bırakılmış harika bir not. (Bkz. 8. foto) + bitmemiş olmasına rağmen annemin üretimi bir kozalak masterpiece’i; ‘Üret’ diye fısıldayan, beton arasından büyüyen yeşillik gibi. (Bkz.9. foto) Beni hayata bağlayan faktörlerin başındaki 3 kedimin yanında bulunan 3 ayrı messenger sürpriz tüy. (Bkz. 10. fotoğraf) + online alışverişte yanlış eve yollanmış favori cam fincanlar (2. fotoğraf) + Bunlara güzel varlığıyla eşlik eden Roya şekerim, kuzenim ve Dalyan doğasının durmak bilmeyen devamlılığı…” şeklinde paylaşım yaptı.

Başa dön tuşu