Magazin

Tozluyaka yeni bölümde Kenan Derya’yı arabaya kilitleyecek! Bilal önlerine geçecek… Heyecan tavan

Tozluyaka bu akşam 11. yeni bölümü ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Heyecanın kat be kat arttığı Cemre’nin akıbetinin merak edildiği Mavinin gelmesi ile ortalığın velveleye verildiği Tozluyaka yeni bölümünde Derya ile Kenan çok karşı karşıya kalacak.

Kenan Derya’yı ele geçirmek eskiden yaşadıklarını affettirmek ve Ali’ye babalık yapmak için Derya’ya karşı Ali’yi kullanacak.

Tozluyaka Derya’nın tek gerçeği Ali ve onun zarar görmemesi adına da herşeyi yapacağa benzeyen Derya, Kenan için ne yapacak?

Tozluyaka yeni bölümde ortaya atılan spoiler da Derya’nın Kenan tarafından kaçırılacağı iddia ediliyor. Öyle ki bu bölümde gerçek olmayan Kader’in sözlerine inanan Derya ile Önder aşkı başlamadan son bulacak olması ortalığı Kenan ve Kader’e bıraktıracak.

Dolunay Soysert ile Emre Kınay’ın arabada yer alan çekimlerinin ifşa edildiği görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, karşılarına da Bilal’in çıktığı görüntüleri mevcut.

Pazartesi akşamları yayın hayatına başlayan Tozluyaka dizisi gün değişikliği sonrasında Pazar akşamlarına taşınmış olmasının sebebi Yasak Elma dizisinin başlamasına ramak kala olduğu için iken Tozluyaka fanları gün değişikliğine tepki göstermiş ve reytingler ile diziyi revaca taşımışlardı.

Yargı ve Teşkilat dizilerinin başlamasına sayılı günler kala herkes Tozluyaka  dizisinin akıbetini ve reytinglerdeki yolunu merak ederken, akıllarda bir soru ya final yaparsa;

Kartların sil baştan dağıtıldığı Tozluyaka dizisi 11. bölümü Cemre’nin akıbetinin belirleneceğini var sayarsak dizi daha yeni başlıyor olanlar olacak demekten kendimizi alamayacağız

Başa dön tuşu