Magazin

Tozluyaka 8. bölüm de Vefa’nın katili Kenan! Ege’nin kardeşi Zeynep’e yeni rakip… Daha neler neler…

Tozluyaka 8. bölümü ile bu akşam FOX TV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanırken, Tozluyaka dizisi 8. bölümünde gözden kaçan detayları sizler için spoiler tarzında araştırıp açıkladık. Peki çekimlerinin Sancaktepe ve Beykoz’da yapıldığını öğrendiğimiz Tozluyaka 8. bölüm de neler olacak?

Semih Balcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Tozluyaka dizisinin nerede çekildiği detayları hala merakla araştırılıyor. Tozluyaka dizisindeki okul nerede? Tozluyaka dizisi hangi okulda çekiliyor soruları araştırılırken, detayları araştırdık.
Hayali olarak isim verilen Tozluyaka mahallesi aslında gerçekte yok. Gerçekte Beykoz da bir mahalleye bu adı dizi gereği verildiğini öğrendik. Tozluyaka 8. bölümde de Yağızoğlu Kolejinin’de gerçek adının bu olmadığını öğrendik. Tozlu Yaka dizisinin çekildiği okul İstanbul Özel Küçük Prens Lisesidir. Bu lise Fransız Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfının okullarındandır.
Elindeki kasette ise güvenlik kamerası görüntüleri mevcuttu.  Tozluyaka 8. bölümde işlerin daha da karışacağını sizlere söyleyelim.
Tozluyaka geçen bölüm de Kenan’ın bu görüntüleri izleyip gerçeği öğrendiğine de şahitlik ettik. Ve bu kasedi de gizli bir bölmeye sakladığını gördük.
Tozluyaka 8. bölümde Kenan’ın katil olma olasılığının yüksekliğini göreceğiz. Bilal’in katil olduğu iddia edilse de bunun doğru olmadığını biliyoruz.
Eğer Bilal Vefa’nın katili olsaydı Vefa daha bir samimi şekilde haykırırdı diye düşünüyoruz.
Tozluyaka 8. bölüm de olmasa bile ilerleyen bölümlerde yeni bir kadın oyuncunun dahil olacağını sizlere söyleyelim.
Tozluyaka yeni bölüm de Zeynep’e yeni bir rakip gelecek. Hem de Bu rakibin Ege’nin kardeşi olacağı iddia ediliyor.
Öte yandan Tozluyaka dizisi 8. bölümünde Cemre’ye de çok üzüleceğimizi söyleyelim…

Başa dön tuşu