Magazin

Tozluyaka 15. bölüm Cemre’nin katili sonunda ifşa oldu! Oysa ki ne de sakin duruyordu! Hedefler şaşırdı

Tozluyaka 15. bölümü ile herkesin akıllarında soru işareti bırakarak biterken akıllarda bir soru Cemre’nin katili kim? Osman’ın tutuklanma sahnesinin herkesin yüreğini dağladığı sahnelerin sonrasında Cemre’nin annesi ve Osman amcanın bir araya gelmesi de herkesi üzerken duygu yüklü Tozluyaka 15. bölüm sonrasında Tozluyaka 16. bölüm fragmanı merakla araştırılmaya başlandı.

Tozluyaka dizisi Cemre karakterinin yokluğunu aratmayacağı bilinen Mavi’nin diziye zaten bir amaç için geldiğini biliyoruz ve kendisini öldürmek isteyen Cemre’den intikam almak. Peki Tozluyaka 15. bölümünde yaşlanan detaylar akabinde Cemre’nin katili, kim çıkacak.

Şu sıralar Tozluyaka dizisi sosyal medya da çok konuşuluyor Öyle ki izleyicinin dikkatinden kaçmayan bazı detaylar da yorum yapılıyor.

Tozluyaka Mavi’si Cemre’nin ölümünü en soğukkanlılıkla karşılayan kişi olarak ekranlara yansırken, Tozluyaka Cemresi ölmeden son bölümde teknedeki elinde telefon olduğu anlar sosyal medyayı adeta ikiye böldü .

Mavi Ali ve grubuyla zorla arkadaşlık yapıyor dedirten görüntülerin adeta işlendiği Tozluyaka dizisinde Mavi çok da normal bir karaktermiş gibi dururken Cemre tarafından dayak yediği anlarda kılını kıpırdatmaması da suçunu örtbas edecek olarak yorumlanıyor.

Tozluyaka Cemre ve Berk’in en son planının öğrenen Mavi, aslında Cemre’yi öldürmek istemese de yanlışlıkla ölümüne mahal verdiği konuşuluyor.

Tozluyaka Ege ve Çağrı için de Tozluyaka 16. bölümü merakla bekleniyor. Arap’ın sevgilisinin onlar hakkında duyduklarının gün yüzüne çıkacağı Tozluyaka dizisi 16. bölümünde aslında bu ikilinin Cemre nin ölümünde parmaklarının olmadığını göreceğiz.

Öyle ki Cemre’yi aramak için bot ile geldikleri zaman bir kaç detayı fark eden ikili paçayı sıyıracaklar. Arap ve Zeyno Tozluyaka 16. bölüm fragmanında göreceksiniz ki Osman amcayı kurtarmak için tüm gerçekleri anlatmak adına polise gidecekler. Ancak bir engel çıkacak. Çünkü bu ikili de Tozluyaka Cemre’nin katili değil.

Tozluyaka senaristinin hedef çalışmaya yönelik başarısı Cemre’nin ölümünde de ortaya çıkmışken, Mavi detayının gözden kaçırmayan izleyici kesinlikle ki katil MAvi diyor.

Başa dön tuşu