Magazin

Tiktok Fenomeni Mika Raun’un itirafı ortalığı inletecek! Sevgilisi için sözlerini duyan inanamadı! “Ödememi…

Sivri dili ve farklı tavırları nedeniyle kimileri tarafından sempatik kimileri tarafındansa irrite edici bulunan Tiktok’ un en sevilen isimlerinden biri olan Mika Raun yaptığı her paylaşımla sosyal medyada olay yaratıyor. Önceleri youtube adlı platformda videolar çekmeye başlamış olan fenomen daha sonra Tiktok adlı platforma geçmiş ve yayın hayatına buradan devam etmiştir.

Mika Raun bir skandala daha imza attı! Eteğini kaldırıp gösterdi

Kendine has renkli kişiliği ve farklı espri anlayışı ile eğlenceli videolar çeken fenomeni eskiden takip eden kişiler artık tanıyamıyor desek yeridir. Videolarının kalitesini artıran ve mizacını oldukça değiştiren fenomen genç yaşında kendine binlerce hayrandan oluşan bir komünite yapmayı başardı. Her videosu izlenme rekorları kırıyor.

Kendini Baştan Yarattı

Mika Raun ismiyle tanınan ve ilk ismi Mikail olan fenomenin sadece videoları değil hayatı da ayrı bir başarı öyküsüdür desek abartmış olmayız. Trans bir birey olan fenomen
(haberkolik.net) bunu itiraf etmiş ve mükemmel bir değişim süreci geçirmiştir. Öncelikle ameliyat olarak kadın olan fenomen daha sonra estetik ameliyatlarla güzelliğine güzellik katmıştır.

Şu an bir sevgilisi de bulunan fenomen mutlu bir yaşam sürmektedir. Geçen gün kumbarasını gösterdiği bir videoda sevgilin para bırakıyor mu diye kendisine takılan bir hayranına biraz munzur ve sivri birşekilde tepki göstermesiyle adından bir kere söz ettiren hazır cevap fenomenin kimseye aldırmadan yoluna devam etmesi ne kadar özgüvenli olduğunu gösteriyor.

Her Şakanın Altında Bir Gerçek Vardır

Gerek hayatı gerek videoları ile sosyal medyada kendinden söz ettirmeyi başaran fenomenin hayranları tarafından tepki gören “her şey para için hatta para için cinsiyet değiştirdim dermişim “sözü de günlerce tartışmaya neden oldu. Hayranlarından bazıları bunun basit şaka olduğunu ve fenomenin aslında bu sözünde ciddi olmadığını söylerken bazıları ise aslında bunun bir itiraf olduğunu ve Mikanın ünlü olmak için cinsiyetini değiştirmeyi bile göz alacağını savundular.

Sözün altında yatan gerçeği hiçbir zaman öğrenemeyecek olsak da insanların ünlü olmak amacıyla yaptıklarını görünce bu sözler olumsuz düşünen hayranların haklı olabilecekleri ihtimalini de düşündürtmüyor değil.

Sosyal medya fenomeni Mika Raun bunu da yaptı! Gittiği mekanda memelerini gösterdi

Başa dön tuşu