Magazin

TikTok Elanur önce twerk yaptı, kırmızı mini geceliği ile dudaklarını şişirip sürdü de sürdü

Bir yerlere gelebilmek adına bir taraflarını açmanın ya da sallamanın meşhur olduğu şu günlerde, o kişilerin gündeme çıkmasını sağlayan makalelerin bile okunma görülme sayısının yüzbinlere ulaştığı gözler önüne serilirken, TikTok Elanur Pat için de aynı örneği verenlerin sayısı oldukça fazla.

Twitch videoları ile adeta transparan vücudundan her yerini sergileyen ve ünlü olan ünlü olan isimler arasında yer alıyor TikTokçu Elanur..

Youtuber, TikToker ne derseniz deyin Elanur Pat için. Güzeller güzeli isim her ne yaptıysa yaptı Takipçi sayısını bir milyonu aştırıp bir de mavi tiki haketti.

Özellikle de erkek hayranları tarafından hesaplarının çok takip edildiği TikTok Elanur, yarı çıplak pozlarına gün gün yenisini eklerken, bu kere de transparan gecelik giyip poz verdi. Bir de TikTok Elanur Pat hesabında sahne performansına Twerk dansını ekleyince erkelerin gözü gönlü açıldı.

Türkiye’nin Rihannası yorumları yapılan Tiktok Elanur Pat, üzerinde kırmızı geceliğe benzeyen kıyafeti ile Instagramı adeta solladı. Yine dili dışarda pozlarına bir yenisini ekleyen Elanur Pat, kırmızı mini elbisesinin dekoltesini arkasını dönerek göstermesi bir yana ruj sürerken dudaklarını şişirmesi de olay yarattı.

TikTok fenomeni Elanur Pat, Youtube ve Switch üzerinden yaptığı canlı yayınlarda verdiği frikikleri ile ünlenirken, şarkı söylerken ki kıvrak dansı da erkeklerin tüm dikkatini Elanur’a vermesini sağlamakta.

Özellikle de sevgilisi Ate ile en son birlikte verdiği pozunda göğüslerin Ate’nin eline fırlayacak yorumu yapılmış olsa da birbirlerine ne kadar yakıştığı da gözler önüne seriliyor.

TikTok Elanur Pat Instagram da 1 milyon takipçisine vücudunu sergilerken, özellikle de sahne dansı ve twerk görüntüleri çok konuşuluyor ve tüm dikkatleri üzerine toplayan TikTok Elanur Pat yine gündemin ta kendisi oluyor.

TikTok Elanur’u sosyal medya hesabından kimi yargılarken, çoğunluğunun bulunduğu kesim ise kendisine hayran hayran bakıyor.

Özellikle de sevgilisi ile zaman zaman yaptığı duygusal paylaşımları göz önüne çıkan Elanur Pat’ın Onlyfans üyeliğinin olup olmadığı da merakla araştırılıyor.

Paylaşımlarında neden dilini ısırdığı bilinmez sürekli popo detaylı paylaşım yapan TikTok Elanur şarkıcılık yolunda atmış olduğu adımı da başaracağa benziyor.

Acaba TikTok Elanuır sesiyle mi daha ünlü oldu yoksa birbirinden nü pozları ile mi bilinmez ancak sosyal medyadaki 1 milyon takipçisi Elanur Pat’ın gönderilerini yüzbinlerce beğeni ile kaplıyor

Başa dön tuşu