Magazin

Teyzecilik oynayan Hande Erçel’e bu pozlar 2 milyon liraya mal oldu! Bir de mini büstiyer ve eteği, eniştesi bile işe karıştı

Güzel oyuncu Hande Erçel herkesin yakın takibinde olan bir isimken yaptığı herşeyden ve attığı her adımdan haber alınıyor.

Öyle ki gözlerden kaçmayan bir detay da Hande Erçel cesur pozları ile tekrardan gündeme çıkmayı başardı. Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile adının anılması sonrasında ailesine geri dönen Hande Erçel son paylaşımına yorum eniştesinden geldi.

 

 

Mavi büstiyeri ile adeta göğüsleri ha açıldı ha açılacak diyen takipçi, mini mini şortuna da yorumu yapıştırıverdi.

Şu sıralar sezon sonu tatilinin son günlerini yaşayan Hande Erçel, ablası eniştesi ve yeğeni ile tatil pozlarını sunuyor. Teyzecilik oynadığını söyleyen Hande Erçel’in bu cesur pozları hala daha çok konuşuluyor.

 

 

En son paylaşımı ile milyonları geçen beğeni sayısına ulaşan Hande Erçel2e eniştesi Caner Yıldırım da yorum yaptı ve fotoğrafı kendisinin çektiğini belirterek ‘güzel çekmişim’ yorumlarını yaptı.

Öte yandan Hande Erçel kıyafetleri adı altında google üzerinde aramaya yapanların sayısı milyonları geçerken, herkes Hande Erçel’in kıyafetlerinin fiyatını soruyor.

 

Hande Erçel’in beyaz spor ayakkabıları 5 bin 700 TL iken, ünlü bir markaya ait siyah çantası ise tam 20 bin TL değerinde.

Öte yandan mavi tur için tekne kiralayan Hande Erçel’in ödediği fiyat ise dudak uçuklatan türden. Tekne de 15 kişi ile birlikte olan Hande Erçel’in 2 milyon lira ödediği iddia ediliyor.

Erçel; Göcek, Fethiye ve Bodrum’daki koyları gezerek, yeni sezon öncesi stres attı. Dört gün teknede kalan oyuncu, yeni proje görüşmesi için İstanbul’a dönerken, ailesinin ve dostlarının tatiline devam ettiği öğrenildi. Güzel oyuncu, tekne tatilinde yeğeniyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Başa dön tuşu