Magazin

Teşkilat Zehra Serdar’ın yokluğuna dayanamadı! Öyle bir ifşa verdi ki! Yoksa Deniz Baysal’da mı…

Teşkilat dizisi hakkında gün gün türlü iddialar ortaya atılıyor. Öyle ki Teşkilat yeni sezonuna bomba gibi bir giriş mi yapacak? yoksa yeni sezon hışmına mı uğrayacak? henüz belirsiz iken Teşkilat dizisi yapımcıları gecesini gündüzüne katıp Serdar karakterinin yerini dolduracak isimleri bünyesine katmaya devam ediyor.

 

 

Teşkilat dizisi yeni katılan oyuncular arasında çok bomba isimlerin olduğunu bilmekteyiz.

İşte bu sorular ile boğuşan Teşkilat dizisi izleyicilerine şok bir haber de Teşkilat Zehra’dan geldi. Teşkilat Zehra karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtçu ile de alakalı son dakika gelişmeleri mevcut

Teşkilat yeni sezonuna bombayı vurduracak açıklama Teşkilat Zehra’dan geldi. Öyle ki bu açıklama sezon boyu konuşulacak ve düşündürtecek deniliyor.

 

 

Teşkilat dizisine ilişkin detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken,  Teşkilat dizisi Zehra’nın son yaptığı açıklama herkesi çok şaşırttı yorumları yapılıyor.

 

 

Teşkilat dizisinin sosyal medya hesabı şu sıralar adeta çalkalanıyor.

Teşkilat Zehra’nın Teşkilat yeni sezon görüntülerinde ‘bununla yaşamak nasıl bir yük biliyor musun? Her gece kabuslar görüyorum’ şeklindeki sözleri Zehra’nın Serdar’ın ayrılığına pek yanamayacağını söylüyor yorumları yapılıyor.

 

 

Teşkilat dizisine yeni giren oyuncuların akabin de şu sıralar Teşkilat Zehra’nın rolünün bittiği iddia ediliyor. Peki senaryosunun bittiği iddia edilen Deniz Baysal diziden ayrılacak mı?

İzleyiciyi adeta tüyler ürpertici bir sahnenin beklediği Teşkilat yeni sezonda Zehra ile alakalı ortaya atılan iddialar ne kadar doğru bilinmez son dakika Teşkilat dizisine yepyeni bir oyuncunun dahil olduğu konuşuluyor.

 

 

Çekimlerinin Tokat’ta başladığı Teşkilat dizisine son dakika bir bomba oyuncunun dahil olduğu açıklandı. 3. sezonda en çok merak edilen isim Teşkilat Ömer olacakken şu sıralar Teşkilat Ömer kimdir sorusunun da yanıtı araştırılıyor.

Seren Deniz Yalçın “Teşkilat”ta Levent Can’ın gazetecilik yapan kızına hayat verecek. Savaş muhabirliği yapmışı olan Helen Hartley, “Teşkilat”ın yeni sezonda dikkat çeken yeni karakterlerinin başında gelecek.

Başa dön tuşu