Magazin

Teşkilat Serdar ölmedi! Murat Yıldırım’ın karakteri oldu! Teşkilat 3. sezon hikaye de değişmeyecek

Teşkilat dizisi hakkında şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Teşkilat Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’un yerine gelecek isim Murat Yıldırım olarak belirlendiği iddia edilirken, Aziz dizisinin final bile yapmadan bitmesi sonrasında oyuncuya teklif gittiği söyleniyor.

Teşkilat dizisi küllerinden doğarak TRT1 ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Ancak eski kadro yok. Dolayısı ilke hikayede değişiklik yapılacağı da söyleniyor.

İşte tam da bu sırada Murat Yıldırım’ın oynayacağı karakter ile alakalı da türlü türlü iddialar ortaya atılıyor.

Teşkilat sezon finalinde Serdar’ın vurulması sonrasında öleceği kesinleşip Çağlar Ertuğrul’un seneryo gereği ölerek diziye veda edeceği açıklanmıştı.

Ancak işlerin hiç öyle olmadığını savunanlar var. Teşkilat Serdar’ın ölmeyeceği ve Murat Yıldırım’ın Çağlar Ertuğrul’un yerine Serdar karakterini devam ettireceği konuşuluyor.

Kulislerde dönen haberleri sadece sizlere iddia çerçevesinde sunuyoruz.

Peki Teşkilat dizisi 3. sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanırken, geçtiğimiz sezon Yargı dizisinin baskısı altında kalıp reytinglerinde kısmi bir düşüş yaşanması sonrasında bakalım yeni senaryo yeni oyuncuları ile Teşkilat 3. sezonda neler yapacak?

Geçtiğimiz günlerde Teşkilat dizisine 2 yeni isim katıldığı açıklanmıştı. Yunus Narin ve Levent Can’ın Teşkilat dizisi kadrosunda yer alması sevenlerini heyecanlandırmıştı.

Teşkilat yeni bölüm fragmanının yakın zamanda ekranlarda olacağı bilgisi elimize geçmiş bulunup, Murat Yıldırım’ın hangi karakterde olacağı ise fragmanda en merakla beklenen konu olarak gündeme çıkıyor.

Teşkilat dizisinin Eylül ayı sonunda başlayacağı açıklanırken, geç başlama sebebinin ince eleyip sık sık döşemek olduğu tahmin ediliyor.

Merakla başlaması beklenilen Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım olacak mı? Murat Yıldırım hangi karakteri oynayacak? Yoksa Murat Yıldırım Serdar karakterini mi oynayacak? Detaylar oluştukça haberimizi güncelleyeceğiz.

Başa dön tuşu