Magazin

Teşkilat 50. bölümü şok! Ömer hain çıkıyor! Zehra’nın kızı Ömer’in de kızı meğerse 9 yıl önce

Teşkilat 50. bölümü Pazar akşamını adeta yıktı geçti.  Teşkilat dizisi 50. bölümünde heyecan aksiyon dolu sahneleri geri de bırakmışken akıllarda tek soru Teşkilat Ömer hain mi? Teşkilat 51. bölüm fragmanı merakla bekleniyor

Teşkilat dizisi yeni oyuncuları ile adeta küllerinden doğarken ters köşeleri ile de izleyicinin aklında soreu işaretleri bırakmaya da devam ediyor. Öyle ki Teşkilat 50. bölümünde Zehra’nın Teşkilat’a girme çabalarına ortak olduk. Pek çok ters köşe yaşattıran Teşkilat Zehra’sı Teşkilat yeni bölümde içeri girecek.

Teşkilat dizisinde Zehra’nın 9 yıl önce yaşadığı anlar bir  bir gözünde belirmişti. İşte tam da bu noktada herkes Teşkilat Ömer ve Zehra tanışıyor muydu sorusunu sorarken ortaya iki ihtimal çıktığı sosyal medya da şu sıralar konuşuluyor.

Öyle Ki Teşkilat Ömer’i ile Zehra’sının arasında yıllar öncesi yaşanmış bir aşk olduğu iddia ediliyor. Diğer taraftan da sunulacak ters köşeler sonrasında Zehra’nın kızının Ömer’den olduğunun ortaya çıkacağı iddiaları mevcut.  Diğer taraftan da böyle bir durumun olmadığı Yağmur2un babasının başkası olduğu  söylenirken eskiden bir görev için bir aradaydılar yorumları da mevcut.

Teşkilat dizisi 50. bölümü itibariyle artık Korkut baba ve Efkar’ın sahnelerine giriş başladı. Geçtiğimiz hafta bu ikili neden geri planda diye soranlar olmuştu. Ancak dizide yan karakter değil de ekibin baş parçası olma yolunda ilerleyen ikilibnin sırt sırta sahneleri de startını vermiş bulunuyor.

Teşkilat dizisi 51. bölüm fragmanı merakla izlenirken, Ömer’in hain çıkacağı iddiaları ve Yağmur’un Ömer’in kızı olduğu iddiaları araştırılıyor.

 

Başa dön tuşu