Magazin

Teşkilat 50. bölümde başrolün fişini çektiler! Halbuki yeni baba olmuştu denildi! Sadece 1. bölümde anıldı

Teşkilat 50. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Öyle ki Teşkilat 50. bölümü merakla beklenirken dizide köklü bir değişime gidildiği iddiaları sosyal medya da çok konuşuluyor. Ancak Teşkilat dizisi hakkında sosyal medya da ortaya atılan iddialar konusunda yaptığımız araştırma detaylarında durumun aslında farklı olduğunu anladı.

Murat Yıldırım geçtiğimiz gün baba oldu. Bu güzel anını sosyal medyadan paylaşan Murat Yıldırım yorum yağmuruna tutulurken, sosyal medya da dolaşan bu fişi çekildi haberleri Murat Yıldırım’a yapıldığı zannedildi. Ancak durum hiç de böyle değildi…

Teşkilat 49. bölümü ile yeni sezon mecrasına atılmışken, Çağlar Ertuğrul2un yokluğunun diziyi hiç etkilememiş olması dizi fanatiklerini çok sevindirdi.

Teşkilat yapımcıları Aziz dizisinden çekip Aldığı Murat Yıldırım ile ne kadar önemli bir detay yakaladıkları dizinin başlaması ile ortaya çıkarken, Teşkilat Serdar’ın fişi çekildiği ve hatırlanmadığı bile konuşuluyor.

Terörün arka sıradakilerini ele alarak giriş yaptığı Teşkilat yeni sezonunda Ömer karakteri çok sevildi.

Deniz Baysel ile Murat Yıldırım’ın uyumlarının tam not aldığı Teşkilat dizisinde Gürkan Uygun ile elinden tutup çektiği Yunus Emre Yıldırımer’in karşılıklı sahneleri de diziye adeta damga vurdu.

“Efkar” ve “Korkut” Teşkilat 3. sezonda en çok konuşulacak iki isim olacak. Çünkü şu sıralar neden geri planda kaldığı merak edilen mahallenin fırıncısı Efkar ile üzücü harp okulundan atılma hikayesi ile Korkut yeni bölümlerde Teşkilat dizisine adeta yeni can getirecek.

2 sezon boyunca diziye sırtında Taşıyan Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakteri ile alakalı sadece küçücük  bir sahneye yer verilmesi izleyicinin çok da umurunda olmadı.

Çağlar Ertuğrul Burada hatırlatılsa da sosyal medyada adeta Murat Yıldırım furyası esti. Haftalık reytinglerde bile emin adımlarla ilerleyen Teşkilat dizisi yeni oyuncuları ile özellikle de Murat Yıldırım’ın Ömer karakteri ile uzun sezonlar diziyi sırtlayabilecek kapasitede olduğu gözlenirken, yeni bir Arka Sokaklar akımı başlayabilir yorumu sosyal medya da yapıldı

Geçtiğimiz sezon sonunda diziden çok önemli isimlerin ayrılması hatta ekibin Ankara’dan İstanbul’a taşınmak istemesi gibi detaylar diziyi ipe götürecek dedirtirken, adeta yeni oyunları ile Teşkilat dizisinde Gelen gideni aratmadı ve hatta iyi ki olmuş dedirtti.
Öyle ki Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasına karşılık çok büyük tepkiler veren izleyicileri artık Murat Yıldırım’ın diziyi kurtarması ile birlikte yeni sezonun heyecanına ortak oldu.
Teşkilat yeni bölümü ile bu akşam dizi saatinde TRT1 ekranlarında

Başa dön tuşu