Magazin

Teşkilat 50. bölüm şok! EDHO Alparslan’ı Korkut dizi de geri planda kalsa da kanmayın! Ömer’e sırtdaş olacak

Teşkilat Korkut neden geri planda bırakıldı. EDHO Alparslan’ı Yunus Emre Yıldırımer bu kadar geri planda kalmayı haketmiyor yorumlarının arkasından bakın ne çıktı.

Teşkilat dizisi 3. sezonunda izlenecek mi tutacak mı soruları ile boğuşurken , giden oyuncularına inat öyle bir giriş yaptı ki, herkes Murat Yıldırım Teşkilat dizisine çok yakıştı dedi.  Teşkilat dizisine Polat Alemdar’ın katıldığı iddiaları çok konuşulurken yaptığımız araştırma detaylarında ise işin özünün bu olmadığını söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz sezon final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Polat Alemdar’ı olarak bilinen Alparslan karakterinin canlandıran Yunus Emre Yıldırımer’in Teşkilat dizisine katıldığı açıklandı. Teşkilat Ömer ile omuz omuza savaşacak olan Korkut Reis karakterini Teşkilat dizisinde oynayacak.

TRT1 ekranlarında 3. sezonu ile başlayan dizisi Teşkilat yeni sezona adeta uçarcasına bir giriş yaptı. Murat Yıldırım’ın başrol olduğu Teşkilat dizisi reytinglerde adeta tavan yaptırırken, Teşkilat dizisine son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ve yeni Polat Alemdar olarak bilinen  Yunus Emre Yıldırımer katıldı.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz severlerinin de Teşkilat dizisine geçeceği iddiaları Alparslan Reis’, bekliyoruz paylaşımları ile betimlenirken Yunus Emre Yıldırımer Teşkilat Korkut’u olarak bizlerle birlikte olacak.

Korkut Reis Efkar babanın mahallesine yer alan genç bir delikanlı olarak biliniyor.  Teşkilat ilerleyen bölümlerinde Halit Başkan kendisini gözüne kestirecek ve Milli İstihbarat teşkilatına yani ekibe dahil edilecek.
Teşkilat Korkut ve Teşkilat Ömer ayrılmaz ikili olacak dedirten açıklamalarda sırt sırta savaşacakları biliniyor
Şu sıralar biraz arka planda kalsa da EDHO Alparslan hayranları Teşkilat Korkut’a geri plan yakışmıyor yorumlarını yapmakta iken ilerleyen bölümlerde Teşkilat’a katılması ile birlikte baş karakterlerden olacak.

Başa dön tuşu