Magazin

Survivor Sude Burcu durdurulamıyor! Sütyensiz paylaşımlar yapınca öyle bir yorum geldi ki…

TV8’in sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor yarışması katılanlara ün kazandırmaya devam ediyor. Yarışmacılar elenseler de kendilerine büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başarıyor. Sergilediği performans ile sevilen yarışmacılardan biri olan Sude Burcu bu isimlerden biri oldu.

Yarışmanın ardından yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam eden yarışmacının yine aynı yarışma programından çıkan sevgilisi Mert Öcal ile yaşadıkları çalkantılı ilişki de konuşulan konular arasında yer alıyor. Geçen günlerde yarışmacının iddialı pozlarını yayınlamasının ardından sevgilisinin bu konuda ne diyeceği hayranlar tarafından oldukça merak edildi.

Şaşırtıcı Yorumlar Geldi

Hayranları crop ile pozlar veren yarışmacının bu paylaşımlarının altına birbirinden farklı yorumlarda bulundu. Bunlara baktığımızda özellikle yarışmacının sevgilisinin bu pozları kıskanıp kıskanmayacağı oldukça merak edildi. Zamanında ilişkilerini bitirdiklerini açıklayan fakat belirli bir süre sonra yeniden birleşme kararı alan ikilinin bu pozlarla arasının açılıp açılmayacağı sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Yarışmacının hayranlarının bazıları bu pozları oldukça beğendiğini söyledi ve beğenilerle ona destek olmayı seçti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise yarışmacının verdiği bu pozların ardından onu eleştirmeyi seçtiler. Yarışmacı ise kendisine yöneltilen eleştirilere henüz bir yanıt vermedi.

İlişkilerine Açıklama Getirdi

Gönderdiği postlar sebebiyle hayranlarının farklı yorumlarına maruz kalan yarışmacı hayranlarına henüz cevap vermemişken sevgilisi ile olan ilişkileri konusuna ise açıklık getirmeyi tercih etti. Mert ile yarışmada tanıştığının söylenmesi üzerine yarışmacı bunun doğru olmadığını ve Mert ile ilişkilerinin çok daha eskilere dayandığını dile getirdi. Bu konu hakkında konuşan yarışmacı arkadaşı Nisa içinde Sude Burcu abartıyor şeklinde yorum yaptı.

Birbirine çok yakışan ikilinin ilişkileri her ne kadar rayına oturmuş gibi görünmese de kimyaları uyuşan ve sevgileri gözlerinden okunan ikilinin yaşadığı bu ilişki hayranları tarafından oldukça beğeniliyor. Bu arada Survivor Sude’nin son zamanlarda sosyal medyada da sıklıkla gündeme geldiği biliniyor. Esasında bu durumun oluşmasında Sude’nin vermiş olduğu fotoğraf pozlarının da etkisi bulunuyor!

Başa dön tuşu