Magazin

Survivor Seda Aktuğlu’yu bir de şimdi görün! Bikinili pozları ile yürekleri hop hop ettiriyor

Var mısın Yok musun o safça hareketleri ile çok sevilmişti Seda Aktuğlu. Survivor yarışmasına katıldı katılalı bir haller oldu dedirten pozları ile instagram da gündeme çıkmayı başaran Survivor Seda Aktuğlu sosyal medya hesabını bu aralar tatil pozlarını sunmak için kullanıyor.,

Survivor Seda Aktuğlu Instagram hesabı aktif kullanıcılarından. Bu kadının tatili hiç bitmiyor mu yorumlarına maruz kalan Survivor Seda Aktuğlu güzeller güzeli fiziğini sosyal medya hesabından paylaşmaya çekinmiyor.

Survivor yarışmasının akabinden aylar geçti ancak yarışmacıları gözdeler arasında yer alamaya devam ediyor.  Survivor yarışmasının bitmesi sonrasında, Survivor aşkları, Survivor itirafları devam ederken, yarışmacıların paylaşımları da merakla araştırılıyor. İşte isimlerden biri de Survivor Seda Aktuğlu

Çok sevilen isim yaz boyu bikinili hallerini takipçilerine sundu. Sapsarı saçları, dikkat çeken fiziği ile paylaşımlarda bulunan Survivor Seda Aktuğlu, herkesin gönlünü fethediyor.

Jet ski paylaşımı ile herkesin yüreklerini ağzına getiren jet ski de yatarak poz veren Survivor Seda Aktuğlu’nun altında hiç bir şey yok mu sorusu, geçtiğimiz yaza damgasını vurmuştu. Öyle ki eli ile kapattığı bikinisi görünmüyordu bile. Çok konuşulması sonrasında ardı ardına paylaşımlar gelmeye devam etti Survivor Seda Aktuğlu’dan

Survivor 2010 döneminde Survivor Seda Aktuğlu rahatsızlanmış ve rahatsızlığını doktora ifade edememesi herkesi gülümsetirken o günden bu güne çok şey değişti dedirten bir güzelliğe sahip Survivor Seda Aktuğlu

Survivor Seda Aktuğlu ‘yu bir de şimdi görün dedirten Instagram paylaşımları şu şekilde

 

Geçtiğimiz gün siyah bikinisi ile olay olan Seda Aktuğlu, şimdi de yeni bir bikinili pozunu paylaştı.  Bu kere denizin içinden sevenlerine ulaştı.

 

Denizin içinden verdiği pozları ile olay olan Survivor Seda Aktuğlu 2010 ve 2015 senelerinde Survivor yarışmacısı olmuştu.

Var mısın Yok musun yarışmasından hiç bir eser kalmamış dedirten Survivor Seda Aktuğlu, yaşı geçtikçe güzelleşen isimler arasında yer alırken, bir dönem Survivor ile alakalı verdiği ifşalar ile de çok konuşulan isimler arasında yer almıştı.

Öyle ki geçtiğimiz zamanda ‘Survivor da açlık yok, arkada mangallar yanıyor’ açıklamaları büyük Survivor ifşası olarak konuşulmuştu.

Sonrasında Survivor ifşaları ile dolup taşmıştı.

İsmail Balaban’ın Ayşe Şeker ile aşk itirafı gündeme çıkmıştı.

Bir arada Survivor yarışmacıları hakkında dopingin kralını biliyorlar iddiaları çok konuşulmuş, adadaki konseyde konuşulup konunun üstü örtbas edilip kapatılmıştı.

 

Başa dön tuşu