Magazin

Survivor Burcu’nun ev halleri nabızları tavan yaptırdı! Ev hali böyleyse dedirten fotoğraf tam bomba!

Survivor Burcu son günlerde gündeme etki gibi düşen fotoğraf paylaşımı yaptı. Survivor Burcu’nun ev hali görenleri şaşkına çevirdi. Ev halindeki sadeliğiyle dikkatleri üzerine çeken Survivor Burcu son günlerde gündem olmaya devam ediyor. Doğallığıyla, neşeli tavırlarıyla ve kendine has özgüveniyle ünlü isim dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Survivor Burcu’nun ev görünümü sadeliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Survivor’da başarılı bir sezon geçiren Burcu son günlerde magazin gündeminde hiç eksik olmuyor. Sempatik tavırlarıyla ve kendine olan özgüvenli hareketleriyle her daim ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Survivor Burcu sosyal medya gündeminde en çok beğeni toplayan kişilerin başında geliyor. Sosyal medyada fotoğrafları beğeni yağmuruna tutulan ünlü ismin gelecek sezon Survivor’a tekrardan katılması bekleniyor.

Survivor’a Katılabilirim!

Güzel isim gelecek sezon için planlarının olduğunu ve farklı projelerle gündeme geleceğini de magazincilere söylemişti. Burcu’nun gelecek sezonlarda dizi ve sinema çekimlerinde rol alması bekleniyor. Survivor ile gündeme gelen ve tanınan ünlü isim dikkatleri son günlerde paylaşımlarıyla da üzerine çekmeyi başarıyor. Bu da sıklıkla sosyal medya ortamında Survivor Burcu haberleriyle karşılaşmamızı mümkün kılıyor!

Paylaşımlarına her gün yenisini ekleyen başarılı isim beğeni yağmuruna tutuluyor. Son fotoğrafı ev hali ise şıklığıyla ve sadeliğiyle bütünleşmiş durumda oluyor. Şık ve sade tavırlarıyla ilgileri üzerine çeken son fotoğrafında Burcu’nun resmi beğeni butonu patlaması yaşadı. Güzel isme birçok kalp ve öpücük emojisi atılarak fotoğrafa olan beğenisi hayranları tarafından dile getirildi. Bundan dolayı sosyal medyada yer alan fotoğraf gündemde kalmaya da devam etti.

En Son Alaçatı’da Görüntülendi!

Burcu yakın bir zaman diliminde Alaçatı’da erkek arkadaşıyla gündeme gelmişti. Magazincilerin sorularını yanıtlayan başarılı isim gelecek sezonda bir daha Survivor deneyimi yaşamak istediğini dile getirdi. Survivor deneyimini yaşamaya hazırlandığını ve bu alanda çalışmalar yaptığını dile getirerek bir dahaki sene katılırsam, iddialı bir giriş yapacağım şeklinde açıklamalarda bulundu. Survivor Burcu başarılı oyun performanslarıyla, adadaki tavırlarıyla hayranlarının kalbini fethetmeyi başarmıştı. Güzel isme son günlerde olan ilgi artmış durumda ve bu ilgi beğeniler olarak geri dönüyor.

Başa dön tuşu