Magazin

Survivor Berna Keklikler mini beyaz şortuyla iç çamaşırsız halini mi gösterdi yoksa cüretkar dövmesini mi? denildi! Gözler yerinden fırladı

Survivor yarışması bitse de yarışmacıların gündemde kalmaya devam ediyor. İşte bu isimlerde biri de Survivor Berna Keklikler. Son olarak iddialı pozları gündeme çıkan Survivor Berna Keklikler Instagram adresi adeta yok satıyor dedirten görüntüler takipçilerini çileden çıkardı. Sosyal medya hesabında 400 bine yakın takipçisi bulunan Survivor Berna Keklikler, kaslı vücudunu giydiği cüretkar bikinisi ile açarken, elleri ile de açılmaya mahal vermiş üstünü kapatmaya uğraştığı görüntüler sosyal medya da binlerce yorum aldı.

İlk kısa süre ekranlarda kalabilen Göz6 yarışmasına katıldıktan sonra ünlü olma yolu 2022 Survivor ile açılan Survivor Berna Keklikler Gönüllülere takımından evlerimize konuk oldu.

Berna Keklikler Instagram hesabında dudak parlatıcısı reklamı yaptığı dönemde de erkeklerin yüreğini hoplatırken diğer bir yandan da bu tür reklamlarla ne işin olabilir ki yorumları da gecikmedi.

Cesur paylaşımları cüretkar pozları ilke çok sevilen isim Survivor Berna Keklikler hakkındaki detaylar merakla araştırılıyor.

Sevgilisi olarak tahmin edilen bir erkek ile evde video çeken Berna Keklikler, erkek arkadaşının poposuna tahta kaşık ile vurduğu anlarında çok konuşulduğu poz da bu işin bir de yatak kısmı var’ yorumları çok yapıldı.

 

 

1989 yılı Almanya Doğumlu olan Berna Keklikler rahat tavırları ile bilinmekteyken, model oyuncu Berrin keklikler’in kardeşidir.

Göz6 yarışmasını kazanması sonrasında gündeme çıkmayı başaran Berna Keklikler Survivor 2017’de yarışmaya katılmöıştı.tr

 

Stil Avcıları yarışması ile de bilinen Berna Keklikler, kardeşi ile birlikte İstanbul’da yaşamaktayken ailesi de Almanya’dadır.

Nagehan ile kavgaları sonrasında gündemden düşmek bilmeyen Survivor Berna Keklikler cesur pozları ile çok konuşulmaktadır. Survivor Berna Keklikler partneri ile ateşli pozları paylaşması sonrasında da çok sayıda yoruma maruz kalmıştır.

 

Geçtiğimiz gün yarım atleti ve beyaz mini şortu ile paylaşım yapan Berna Keklikler on binlerce beğeni ve yorum alırken, erkekler dövmeni mi gösteriyorsun yoksa iç çamaşırsız halini mi yorumlarını yapmaktan gecikmedi.

Başa dön tuşu