Magazin

Survivor 2023 kadrosu seçmeleri başladı! Acun o isimle el sıkıştı

Olaylı bir şekilde biten Survivor 2022’den sonra Survivor 2023 kadrosu için patron Acun Ilıcalı’nın çalışmalarının şimdiden başladığı iddia ediliyor. Öyle ki Survivor 2023 kadrosunda yer alacak ilk ismin belirlendiği, Acun Ilıcalı’nın o isimle görüşme yapıp onay aldığı söyleniyor.

O Ses Türkiye’nin başlamasına ramak kala finali akabinde TV8 ekranlarında uzun soluklu yarışlma Survivor başlamakta. Öyle ki Buse sene de Ocak, şubat itibariyle başlayacak olan Survivor yarışması için çalışmaların başlandığı ve bir çok ünlü isim ile görüşüldüğü söylenirken bu isimlerden ilki ile anlaşmanın da sağlandığı iddia ediliyor.

Peki Survivor 2023’te hangi isimler yer alacak? Survivor 2023 kadrosu kimler var? İşte detaylar…

Her sene dizi saatinde tüm dizilerin izlenme rekorlarını elinden alan yarışma Survivor yarışması bu  sene 2023 konsepti ile karşımıza çıkacak. Herkes şimdiden Survivor 2023 başlaması için merakla beklerken Survivor 2023 yarışmacılarını da merakla araştırıyor.

O İsimlerden ilki için Acun Ilıcalı’nın görüşme sağladı hatta el sıkıştıkları bile iddia ediliyor.

Survivor 2023 yarışmacıları kimler olacak?

Survivor 2023’te yarışması muhtemel olan isimler arasında Berhan Karahan yer alıyor.  Sosyal medyada ortalıkta dolanan iddialarda Survivor Instagram sayfasında Berhan Karahan’ın ismi geçti.

Almanya’da yaşayan yakışıklı oyuncu Berhan Karahan’ın kim olduğu araştırması Survivor 2023 kadrosunun ilk ismi olduğu açıklaması sonrasında araştırılıyor.

Kadroya emin adımlarla devam

Survivor 2023 kadrosu oluşturulması için çalışmalara başlayan Acun Ilıcalı’nın gözüne kestirdiği ilk ismin Berhan Karahan olduğu iddiaları doğrulanmışken diğer yarışmalar konusunda gelişme oldukça haberimizi güncelleyeceğiz.

Survivor 2023’ün de eskisi gibi tutması ve geçtiğimiz sezondaki reytinglerin kat be kat üzerine çıkması için yine ünlü isimlerle çalışılacağı söylenirken, diğer taraftan ünlü isimlerin tanınmış kardeş ve yakınlarının da Survivor 2023 kadrosuna dahil edilebileceği iddia edildi

 

Başa dön tuşu