Magazin

Star TV Nefise Karatay’ı tınlamadı! Bakın Hayat Güzeldir neden yayından kaldırıldı

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir neden başlamadı? Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir ne zaman başlayacak? Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir neden yok? Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir bitti mi?

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı geçtiğimiz sezon çok izlenmekteydi ve Star Tv ekranlarında yayınlanmaktaydı.  Geçtiğimiz sezon henüz 26 bölüm süren ve sezon finaline giren Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı izleyici kitlesi Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir ne zaman başlayacak sorusunu soruyor.

Sunucu koltuğunda Nefise Karatay’ın oturduğu ve sağlıktan güzelliğe mutfağa kadar tüm konuların sabahın ilk ışıklarında konuşulduğu Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir neden yok sorusunun yanıtı aranıyor.

Yeni sezona girdiğimiz şu günlerde yaz sezonu kararı almasının ardında yatan olay yaz mevsiminde sabah saatlerinde izleyicinin ekran başında olamayacak olması söylendi.

Kış sezonuna girdiğimiz şu günlerde de Star Tv gündüz kuşağı dolu olduğu için ve sabah 08.00’de yayınlanan Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının izleyicisinin az olduğu için programın yayından kaldırıldığını sizlere söyleyelim.

Yeni sezonda Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı yayınlanmayacak. İzleyicisine kötü haber verildi.

Hafta sonları sabah 08.00 yayınlanma saati olan Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı tam da işe hazırlık yola koyulma saatine ya da ev hanımlarının da ya uyku ya da iş güç saati olduğu için reytinglerde pek de ilerleyemeyen Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının yayından kaldırıldığını söyleyelim

 

Başa dön tuşu