Magazin

Songül Karlı göğüs çatalı bu kere tamamen açıldı! İzleyenler fal taşı gibi açtı! Oğlu bile yeter hep göğsün konuşuluyor dedi

Su Gibi programında Uğur Arslan’la sunuculuk yaptığı dönemlerde göğüs dekolteleri ile dikkat çeken ve sonrasında da göğüslerim çok büyük deyip küçültme operasyonu geçiren Songül karlı yine gündeme çıkmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde oğlunun bile ‘hep memelerin konuşuluyor’ dediği iddia edilen Songül karlı geçtiğimiz gün gümüş elbisesi ile takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Göğüs çatalı hiç kapanmayan bir ünlü olarak sosyal medya da çok konuşulan isim Songül Karlı’nın oğlundan da bu konuda yorum geldiği iddia ediliyor.

Seneler öncesinde katıldığı bir programda estetik doktorunun kendisini estetik ameliyatına almak istemediğini ancak yüz bölgesi değil de göğüs bölgesine estetik yaptırdığını açıklaması üzerine sürekli olarak göğüsleriyle anılmaya başlanmıştı. İşi gereği sürekli göz önünde bulunan Songül Karlı göğüslerinin vücudunun fitliğini kapattığını söyleyerek göğüs küçültme operasyonu geçirdiğini itiraf etmişti.

Özel hayatında yaşadığı üzücü günleri geride bırakan Songül Karlı, estetik operasyonu ile adeta 20 yaş gençleşip genç kızlara taş çıkartacak güzelliğe ulaştı.

Son olarak sahnede giydiği derin göğüs dekoltesi yine çok konuşulurken, Songül Karlı o fotoğrafını Instagramdan takipçilerine sundu.

Geçtiğimiz sezon çok kısa bir süre ‘Gelinim Mutfakta’ programının sunucusu olan Songül Karlı o dönemlerde yüz estetiği yaptırdığı iddia ediliyordu.

İple yüz gerdirme estetiği geçirdiğini açıklayan Songül Karlı nerde şimdi ki yaşı nerede şimdi ki hali dedirtti

Eski eşinden ayrılmadan önce ‘oğlumla kuru ekmeğe muhtaç kaldık’ açıklaması sonrasında gündeme çıkan şarkıcı Songül Karlı, eski eşi tarafından dolandırılmış ve beş parasız kalmıştı.

2012 senesinde Metin Yüncü ile canlı yayında evlenen Songül Karlı çok zor dönemlere de böylece giriş yapmıştı. Ancak boşanma sürecine girmesi ile yavaş yavaş kendini toplayan ünlü isim şimdiler de gel keyfim gel diyerek kötü günlerin acısını çıkardığını söylüyor.

Songül Karlı 400 bini aşkın takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı paylaşım büyük beğeni alırken, yüzünün de güzelliği iple gerilme yöntemi olduğu biliniyor.

Başa dön tuşu