Magazin

Somer Şef karanlık geçmişini itiraf etti! “Babamın evindeki kavgalar hoşuma giderdi”

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından MasterChef ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Yarışmanın jürilerinden Somer Sivrioğlu katıldığı bir programda çocukluk dönemi hakkında söyledikleri herkesi şaşırttı. Son günlerde genç sevgilisi ile yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü şef şimdi de geçmişi ve ailesi ile adından söz ettirdi. Detaylar haberimizin devamında…

Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile beraber jürilik ve şeflik yapan Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz yıl 21 yıllık eşinden boşanarak kendisinden küçük biri ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile sosyal medyada sık sık gündem olan ünlü şef, çocukluk yıllarına dair yaptığı itiraflar ile herkesin ağzını açık bıraktı. “Özellikle babamın evindeki kavgalar benim çok hoşuma giderdi” demesi ise şoke etti.

Üvey annesinden şiddet görmüş

MasterChef’in sevilen jürilerinden olan Somer Sivrioğlu anne babasının ayrılığından sonra yaşadıklarını, “Annem ve babam ben 5 yaşındayken ayrıldı. Bu süreçte tabi ki zorlandığım anlar oldu. Tabi ki zorlandığım zamanlar oldu. Özellikle annem değil babamla yaşıyordum sıkıntılarımız oldu. Enteresan bir şey diyeceğim diğer çocuklara da örnek olacağını zannetmiyorum. Özellikle babamın evindeki kavgalar benim çok hoşuma giderdi” şeklinde anlattı.

Sivrioğlu, “Sevmezdim yani. Çünkü üvey annem bana iyi davranmazdı. Bende ona karşılık olarak iyi davranmazdım. Duygusallık şiddet, tabi ki ufak tefek fiziksel şiddete maruz kaldım. Öyle bir insandı kabul ediyorum yazık yani çocuk senin elinde yani daha insaflı daha vicdanlı olmak lazım. Çok zorda bir çocuk değildim ama yapmamak lazım.” diyerek üzücü bir çocukluk geçirdiğini aktardı.

Başa dön tuşu