Magazin

Sokak ortasında birbirlerine girdiler! Merve Boluğur düğüne günler kala nişanlısıyla herkesin içinde kavga etti

Son zamanlarda hareketleri ile dikkat çeken isimler arasında yer alan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi almıştı. Düğün hazırlıkları yapan ünlü oyuncu, nişanlısı ile sokak ortasında tartışırken yakalandı. Düğüne günler kala yaşanan tartışma ise gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Ekim ayında Mert Aydın ile hayatını birleştirecek olan Merve Boluğur düğün öncesi nişanlısı ile sokak ortasında tartıştı. O anların kameralara yansıması üzerine Boluğur ne yapacağını şaşırdı. Basın mensuplarından bu görüntüleri yayınlamamalarını istedi.

“O benim arkadaşım” kavgası

Oyunculuğu bırakıp, sosyal medyaya yönelen ünlü sanatçı Merve Boluğur, b,r süredir birlişkte olduğu sevgilisi Mert Aydın ile hayatını birleştirme kararı aldı. Son dönemlerde eski eşi Mrat Dalkılıç ile polemik yaşayan Boluğur, sosyal medya üzerinden ağır bir gönderme yapmıştı.

Açtı ağzını yumdu gözünü

“Bir süredir tüm medya mecralarında eski eşim Merve’nin özgürce, canı nasıl istiyorsa öyle yaşadığı halini toplumla paylaşıyor olmasına hangi hakla “Bu kız delirdi” etiketiyle her gün her saat durmaksızın, her şeyin görünür olduğu mecralarla paylaşırsınız! Muhatabı bunları her gün görüyor hiç mi düşünmüyorsunuz? Asıl sizin bu atıflarınız ile herhangi bir insanın ne kadar üzülerek o hale dönüşebileceğinin farkında değil misiniz? Ne kadar tehlikeli olduğunuzun bir an önce farkına varıp, bu işe bir an evvel son vermenizi tüm kalbimle diliyorum! Bu atıflarınızın benimle olan ilişkisine gelince; ne sular akmış üstünden ki hakikaten şaka yapıyorsunuz diye düşünüyordum ilk zamanlar ama her gün ciddi ciddi yüzlerce nefret dolu mesajlar geldiği için bir açıklama gereği duydum… Hiçbir zaman ne yaparsanız yapın kendimi haklı çıkarmaya çalışmayacağım… Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar… Şimdi yüksek müsaadenizle bırakın kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım…” Murat Dalkılıç yayınladığı bu yazı ile eski eşini çok sinirlendirmişti. Merve Boluğur’dan da cevap hemen gelmişti.

Geçmişimle ilgili hiç konuşmadım çünkü benim için bitmiştir. Susmamın nedeni de saygımdandı hep. Fakat kimse de beni defalarca ağzına sakız etmeyecek. Topluca son kez yazıyorum. Bir daha bana böyle gelmeyin. Ne Magazin ne ex. Son kez söylüyorum; benim bir duruşum, imajım var. Kalkıp kokuşmuş bitmiş gitmiş şeyin primini yapmak ne ya? Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de ‘Merve açıklasın’ falan… Kaçıncı show koçum. Artık hakkımı savunacağım. Kimse beni değişik ithamlarla yargılayamaz. Lütfen erkekcikler uzak durun benden. Ne kimseye laf attım bugüne kadar ne de birine yaslandım. Siz de benden uzak duracaksınız ama bu böyle biline. Cahil kesimin psikolojik baskılarından da sıkıldım. İşsiz misiniz bu kadar psikolog kesildiniz sığ kafalarınızla, uzayın abi. Ben Merve’yim sadece. Benim de hayatıma saygı duyulacak.” şeklinde karşılık vermişti.

Kıskançlık krizi

Bu olaydan sonra Merve Boluğur sevgilisi Mert Aydın’dan evlilik teklifi alarak havalara uçmuştu. Şimdilerde düğün hazırlığı yapan ikili sokak ortasında tartışırken yakalandı. Cadde de araçlarını beklerken gerginlik yaşayan çift dikkat çekti. Merve Boluğur’un Mert Aydın’a “O benim arkadaşım” dediği duyuldu. Kameraları fark eden ünlü oyuncu, “Bunu yayınlamasanız olmaz mı? Düğün telaşı bizi biraz yordu. O yüzden buradayız” diyerek uzaklaştı.

Başa dön tuşu