Magazin

Şok gelişme! Acun Ilıcalı Survivor’u bırakıyor nedeni ise…

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Ilıcalı’nın Survivor’a devam etmeyeceği söyleniyor. Hull City isimli takımı satın alan Ilıcalı bütün enerjisini takıma adamayı planlıyor. Bu sezon maçların hepsine gitmeyi düşünen ünlü isimin artık Survivor’da olmayacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizin devamında…

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in düğününe katılan ve Koç’un nikah şahidi olan Acun Ilıcalı Survivor‘u bırakacağı konuşuluyor. Yoğun bir tempo ile çalışan Ilıcalı’nın iddialara göre yer7ine seçtiği isim bile belli. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğününe ünlü sunucu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı.

Acun Ilıcalı Survivor’u bırakıyor

Geçtiğimiz sezon Hull City isimli takımı satın alarak sezona bomba gibi bir giriş yapan Acun Ilıcalı her sezon Survivor’da yer aldı. Önümüzdeki sezon artık olmayacağı konuşuluyor. Yoğunluktan dolayı her şeye yetişemediği için Survivor’u artık kendisinin sunmayacağı öne sürüldü. Bir diğer iddia ise yerine Murat Ceylan‘ın geçeceği yönünde. Acun Ilıcalı Hull City takımına ağırlık vermek istiyor ve bu nedenden dolayı bazı şeyleri devretmek istiyor. Takımın bütün maçlarına gitmek isteyen ünlü sunucunun çok acil bir durum olursa veya bazı konseylere katılacağı konuşuluyor. Fakat genel olarak takımı ile ilgileneceği söyleniyor. Konuyla alakalı henüz resmi olarak bir açıklama gelmedi.

Başa dön tuşu