Magazin

Sinir hastası Esra Erol Cemile’yi madara ettiler Gelin Cemile fenomen olacak Ah Esra Eh bunu da mı yaptın?

Esra Erol Cemile olayı nedir sorusu çok sorulmaya başlandı. Gündüz kuşağının sevilen ismi Esra Erol da bir gelin Cemile furyasıdır gidiyor.  Kendi ailesinde istenmeyen ancak Türkiye’nin üzülerek baktığı kimi kesimin de adeta kahkahalara boğuldu Esra Erol Cemile aslında reyting kurbanı olarak kullanılıyor.

Psikolojisi bozuk bir şekilde her an programda haykıran, kendini kaybeden Esra Erol Cemile konusu buy haftaya damgasını vururken, kimi kesim Esra Erol’u yerden yere vuruyor.

Esra Erol’un psikolojik tedavi gördürmesi lazımken neden programdan tuttuğu da merak konusu oluyor.

Para mı aldın be kadın yorumlarına maruz kalan Esra Erol Cemile reytingler için kullanıldığı da söyleniyor.

Eşi ve kayın validesi tarafından istenmeyen, bu hafta içi katıldığı hergün Esra Erol Cemile ile yatıp Esra Erol gelin Cemile ile kalktığımız bu hafta en çok konuşulan bu isim olurken, hali tavırları hiç iyi görülmeyen Cemile için sosyal medya da yardım çağrısı bile başlatıldı.

Kütahya’dan Cemile Karaca Esra Erol’dan yardım istemek amaçlı programa katıldı. Sezonlardı ünlü olmak için programa katılan isimlerin yanı sıra Esra Erol Cemile’si programa reyting kattığı ve bunun için de para aldığı bile söyleniyor.

Elçiye zeval olmaz diyerek sosyal medya da ortaya atılan iddiaları sizlerle paylaşıyoruz.

Esra Erol Cemile Karaca eşim ve kayın validem beni istemiyor ve şiddet uyguluyorlar açıklaması sonrasında Türk halkının yufka yüreği parçalanmıştı. Halkın bu duyguları ile adeta oynadığı söylenen Esra Erol2un Cemilesi için programı terke t psikolojik tedavi gör paylaşımları da yoğunlukta.

Geçtiğimiz gün Esra Erol Cemile ve kayınvalidesi canlı yayında yüzleşince olanlar oldu ve ortalık karıştı. Esra Erol Cemile ortalığı adeta velveleye verdirdi.

Hamileyken bile dayak yediğini anlatan Esra Erol Cemile’si canlı yayın ile programa katılan kayın validesine demediğini bırakmadı. Kendisini kaybeden gelin Cemile ne yapacağını şaşırdı.

4 sene önce ailesinin maddi durumundan mütevellit Ramazan Karaca ile görücü usulü olarak evlendiğini açıklayan Esra Erol Gelin Cemile, herkesi üzdü.

Esra Erol Cemile kayın validesi ise kendine atılan ithamlara yönelik açıklama yaptı ve biz kovmadık çay bardaklarını alt üst ederek eşine fırlatarak kardeşinin yanında gitti demesiyle ortalık fena karıştı.

Bu arada deliren Esra Erol Cemile kayınvalidesinin gösterildiği ekrana giderek yumruklamaya saçma saçma hareketler yapmaya başladı. Kimi kesim bu andan sonra devreye girerek Esra Erol Cemile’yi reytingleri için kullanıyor derken kimi kesim de git psikolojik tedavi dedi.

Kavgacı ve takıntı bir bireyim diyen Esra Erol Cemile si bu anlardan sonra kederi bıraktırıp adeta izleyici fenomen olarak gösterilmeye başlandı.

Aslında Esra Erol’un da suçu olmadığı program yapımcılarının bu konuyu ele aldığı biliniyor. Çünkü Esra Erol Cemile için ‘programda uzun süre tutabileceğimi sanmıyorum’ açıklamasını yapmıştı.

 

Başa dön tuşu