Magazin

Simge Sağın’dan yeni poz! Frikik için bacaklarını açtı! Bir de o ip çözülseydi neler olacaktı! Yürekleri hoplattı

Henüz daha geçtiğimiz gün gündemdeydi Simge Sağın. Bu gün de sahne performansından çok o giydiği kıyafet ve adeta frikik vermek istercesine kastığı bacağı gündeme çıktı.

Tarz değiştirip sarışın olan Simge Sağın 2. Gülşen vakası olarak sosyal medyadaki yerini korurken, kimi yorumlarda ‘her sevdiğimi ünlü neden soyunuyor’ şeklinde sitemlerde gecikmedi.

41 yaşındaki güzel isim Simge Sağın güzelliğini özellikle de Instagram paylaşımları ile onaylatmış iken bir de bu sahne kıyafeti eklenince sosyal medyayı ,ikiye bölecek hareket denildi.

Geçtiğimiz gün Simge Sağın yatakta adeta jartiyer gibi duran o krem kıyafeti ile erkekleri büyülerken ‘bu kadar teşhircilik pes’ denilmişti.

Yıllarca güzelliği ile konuşulan ve ilk Miş Miş şarkısıyla kulaklara be kalbe hitap eden o güzel sesiyle bilinen Simge Sağın artık soyunan güzel olarak gündemde.

Ünlü isimler arasında bizce neredeyse en masumu olan Simge Sağın, 40 yaşını geçmesine rağmen 18’lik kızlara taş çıkarttırır güzel fiziği ile erkeklerin rüyasını süslemekte iken her paylaşımı sanki bildirim açılmışçasına anında binlerce beğeniye ulaşıyor.

Özellikle de yarı çıplak klibi çekim zamanlarından sonra nü fotoğrafları konuşulan Simge Sağın geçtiğimiz gün giydiği koyu rengi sahne kıyafeti ile olay oldu.

Bir tarafını sadece ipler tutan kıyafeti ile erkeklerin hayali dedirten yorumlar sosyal medya da hala yankılanıyor. Öyle ki güzeller güzeli oyuncu hakkında yorumlarda ‘o ip çözülecek’, ‘frikik vermek için bacaklarını açıyor’, ‘Gülşen’in yokluğunu fırsat biliyor’ yorumları yapılırken, söylediği şarkılar ile dillere pelesenk olan güzel şarkıcı Simge Sağın bu güzel halleri ile daha çok konuşulacağa benziyor.

Başa dön tuşu