Magazin

Simge Sağın silikonlu göğüslerine ‘Simentel İnek’ yorumuna ağır tepki vermişti! Bu cesur pozu ‘Füze gibi desek’ denildi

Simentel inek yorumuna kızıp ağzına geleni söylediği günden beri silikonları hep başına dert olmuş olan şarkıcı Simge Sağın yine bir konser ve yine bir cüretkar kıyafet seçimi ile gündeme çıktı.

Bir ara adı Metin hara ile aşk dedikodusuna karışan Simge Sağın ‘Sevgiliyi pizza gibi seçemiyorsun’ dediği günlerde de haklı bulunmuştu. Güzeller güzeli şarkıcı Simge Sağın, bir dönem saçlarını sarıya boyatmış ve takipçilerinden de büyük tepkiler toplamıştı.

Kylie Minogue’ a benzetilen Simge Sağın’ın sarışın hali, izleyiciden görülmeyen ilgi sebebi ile kısa süre sonra yine e4ski haline döndü.

Geçtiğimiz günlerde de bir paylaşımında ip üzerinde dans ediyor Direk dans böyle mi olur yorumları yapılan paylaşımında aslında spor yaptığı ortaya çıkmıştı.

Yoga yapan Simge Sağın paylaşımına ‘bugün kendin için ne yaptın’ yorumunu eklemiş ve on binlerce beğeniyi de anında almıştı.

Bir de Kıbrıs konserinde giydiği kıyafeti ile göğüs dekoltesinden neredeyse göğüsleri fırlayacak dedirten paylaşımlarına ‘Füze gibi desek’ yorumları yapılması sonrasında Simge Sağın’ın göğüsleri tekrar gündeme çıkmıştı.

İşte o zamandan beri hem kariyeri hem de güzel fiziği ile konuşulan ve takip edilen cesur kıyafetleri ile bilinen Simge Sağın geçtiğimiz gün verdiği konserinde de durum aynıydı.

İlk Miş Miş  şarkısındaki masumluğu kalmayan Simge Sağın sonrasında bir açıldı pir açıldı dedirten klipleriyle de çok konuşuluyor.

Mersin konseri sonrasında Instagram paylaşımı yapan Simge Sağın’ın nü hali on binler tarafından beğeni ile karşılandı ‘Bu ne güzellik, melek gibisin’ yorumları güzeller güzeli isim için yapıldı.

Bu kere siyah minisi ve sütyen gibi üst büstiyeri ile güzelliğine adeta güzellik katan Simge Sağın’ın kıyafeti transparan bir tül ile kapatılmıştı.

 

Başa dön tuşu