Magazin

Simge Sağın Gülşen’in çakması denilmişti! O altın saçları ile altın cüretkar kıyafeti birleşince, o çıplak sandalye pozunu bile geçti

Estetik yapmayan ünlü kalmadı dedirten isimlerin başında geliyor Simge Sağın. 1.5 milyon takipçisine güzeller güzeli fiziğini her fırsatta bayram ettirircesine sunan cüretkar pozları ile gündem olan şarkıcı Simge Sağın sesi ve o keskin bakışlarıyla da herkesi kendine hayran bırakıyor.

En son şampanyalar patlattığı yarı çıplak halde partneri ile çekilen klibi ile adından bahsettiren Simge Sağın, transparan pozları ile de gündeme çıkmayı başarıyor.

1.4 milyon Instagram takipçisi bulunan Simge Sağın en son klibini paylaştığı Ağustos ayından kendisine çok fazla olumsuz yorum yapıldığını söylemiş ve tepkiler topladığını itiraf etmişti. Transparan güzel Simge Sağın önümüzü kapatmaya çalışıyorlar demesine çoğu takipçisi ‘e biraz kapansın’ şeklinde işi açıklığa vurmuşlardı.

Zaman zaman göğüs dekoltesi zaman zaman da bacaklarının büyük bir kısmının açık olduğu paylaşımlarına gün gün yenisini ekleyen Simge Sağın’ın değişimin bu kadarı olmaz dedirten geçmişten bugüne hali de geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

41’lik şarkıcı Simge Sağın 2019 senesinde geçirdiği değişiklik operasyonlarında takipçilerden olumsuz yorumlar almış ve yeni haline de kimse alışamamıştı.

100 bin lira harcayıp dda partnerini kendisinin seçtiği klibi olay olan Simge Sağın’ın estetiksiz hali de o dönem gündeme çıkmayı başarmıştı.

Geçtiğimiz senelerde kömür karası saçlarını sarıya boyatan şarkıcı Simge Sağın takipçilerinde sarı hiç yakışmamış yorumları sonrasında aradan vakit geçtikçe eski haline dönmeye başlamıştı.

Sarı saçları ile adeta Gülşen çakması olarak yorumlanan Simge Sağın, değme mankenlere taş çıkartacak güzelliği ve özellikle de taş gibi tabiri ile yorumlanan o sandalye üzerindeki çıplak pozu da hala konuşuluyor.

Pop hit deyince özellikle de son senelerde akla gelen ilk isimlerden olan Simge Sağın, yaz boyu denizden mavinin ihtişamına kapıldığı fotoğrafları ile de çok konuşulmaktaydı.

Özellikle de son konserinde giydiği altın sarısı elbisesinde vücut hatlarının tamamının sergilendiği Simge Sağın’a herkes, silikon taktırdı yorumlarını yapmıştı.

Başa dön tuşu