Magazin

Show Klasiği Çukur! Kod Adı Aile! İşte Çağatay Ulusoy ve Aras bulut İynemli hayranlarına sürpriz

Show TV’nin serisi olarak devam eden Ay Yapım imzasıyla senelerdir süregelen içerde, Üç Kuruş ve Çukur serisinin 4. sezonu olarak adlandırılan yepyeni bir seri geliyor. Öyle ki şu sıralar sosyal medyayı adeta ikiye bölen bir haber gündemde dolanıyor.

Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi oyuncu kadrosu kimler var? Aile dizisi konusu gibi detaylar sizlerle…

Senelerdir Ay Yapım imzasıyla Aras Bulut İynemli klasiği olarak karşımıza çıkan Pazartesi akşamı serisi olarak en son Üç Kuruş mafya dizisi sevenlerinin karşısına çıkmıştı.
Ancak dünyaca ünlü isimler ile Aras Bulut İynemli’nin Atatürk projesinde yer alması Aile dizisinde olmayacağı ihtimalini de yükselttiği söyleniyor.
Ancak Aras Bulut İynemli’nin dizide rol almayacağının kesinleşmesi sonrasında Doğduğu ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakteriyle öne çıkan İbrahim Çelikkol’a Aile dizisinden teklif gittiği iddia ediliyor.
Üç Kuruş dizisinde en son konuk oyuncu olarak diziye dahil olan Ercan Kesal’ın da Aile dizisinde rol alacağı söylenirken, Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi oyuncu kadrosu kimler var? Aile dizisi konusu gibi detaylar netleştiği anda haberimiz güncellenecek.

Başa dön tuşu