Magazin

Şeyma Subaşı uyuşturucu değil parfüm koklamış! Yersen dedi ve Acun kızı Melisa’yı kaptığı gibi…

Kendi şahsına münhasır aşk ilişkileri ile sosyal medya fenomeni haline gelen ve neredeyse sevgilisi  Meedo ile her özel anını takipçisine sunarak ayakta kalan Şeyma Subaşı bu kere gündeme çok farklı bir şekilde çıktı.

Şeyma Subaşı ifşalanan görüntülerinde sevgilisi ve yanında bir erkek ile uyuşturucu kullandığı anlar medyaya sızdı.

Şu sıralar Şeyma Subaşı’nın açı seçik pozları ile dolu olan sosyal medyanın dilinde bu görüntüler türlü türlü yorumlara mahal verdi.

Peki Şeyma Subaşı  uyuşturucu mu kullanıyordu. Gizli bir kameradan çekildiği anlaşılan ve sansürlenerek medyaya sunulan görüntülerde Şeyma Subaşı ve sevgilisinin burnuna bir madde çektikleri görüldü. Ancak bunu kabul etmeyen bir grup ise Şeyma Subaşı ‘nın parfüm düşkünlüğü olduğunu ve sevgilisinin yeni parfümü koklattığı da söylentiler arasındaydı.

Geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialar sonrasında Şeyma Subaşı devri kapanıyor denildi. Hatta öyle ki uyuşturucu kullanıyor görüntüleri sonrasında Acun Ilıcalı’nın harekete geçtiği hatta kızı Melisa’yı apar topar aldığı da söyleniyor.

Bir küs bir barışık her halini gündemde yaşayan Şeyma Subaşı  yine gündemi zorluyor.

Geçtiğimiz senelerde de Şeyma Subaşı ‘nın uyuşturucu kullandığı iddiaları mevcuttu. Ancak akabinde Şeyma Subaşı  açıklama yaparak kendine iftira atıldığını söyleyerek konunun üstünü kapatmıştı.

Yurt dışında bir partiye katılan Şeyma Subaşı’nın bulunduğu ortamda sadece yakınları var sanılıyordu. Ancak durum öyle olmadı. Öyle bir fotoğraf ifşalandı ki!! Şeyma Subaşı severler bu durumu kabul etmekte zorlanacağa benziyor.

Şu sıralar gözler açıklama yapması için Şeyma Subaşı ‘ya çevrildi

Başa dön tuşu