Magazin

Seren Serengil’in ahı tuttu mu! Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur ne ekersen onu biçersin denildi ve nişanlısından ayrılma sebebi şok etti

Seren Serengil geçtiğimiz senelerde davalık olan Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur mutluluğunu sosyal medya da paylaşmış ve nişanlandığını açıklamıştı. Ancak bu mutluluk tablosu uzun sürmedi. Babası Ferdi Tayfur gibi başarı yolunda emin adımlarla ilerleyen Necla Nazır ve Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, nişanlısından ayrıldı.

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur ile Seren Serengil arasında Sex kaseti kavgası başlamıştı. Tuğçe Tayfur kendisi hakkında yorum yapan Seren Serengil’e google da sex kasetinden bol ne var gibi bir paylaşım yapmıştı.

O dönem Tuğçe Tayfur’un ilişkilerine göz diken Seren Serengil, evli bir adamla ilişkisi olduğunu ifşalamıştı. Karşı taraf bunu kabul etmemişti.

İddialara göre evli işadamı  Tolga Bayar ile birlikte olan Tuğçe Tayfur, sevgilisinin ei tarafından ağır sözlerle itham edilmişti.

Neyse ki o günler geride kalmıştı

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur erkek arkadaşı Burak Kalfa’dan savsatalı bir evlenme teklifi almış ve çift aile arasında abartısız bir törenle nişanlanmıştı.
Şarkıcı Tuğçe Tayfur sosyal medya hesabından mutluluğunu paylaşmıştı.

Başa dön tuşu