Magazin

Seren Serengil’den Özcan Deniz’i çıldırtacak iddia! Meğer eski eşini yeni sevgilisiyle…

Bir dönem sağlık sorunları ile uğraşan Seren Serengil, ünlü oyuncu Özcan Deniz hakkında ortalığı karıştıran bir iddia ortaya attı. Sorunlu bir boşanma süreci geçiren Özcan Deniz Beyza Aktan’ı evliyken aldattığı öne sürüldü. Detaylar haberimizin devamında…

Ünlü oyuncu Özcan Deniz, Feyza Aktan ile birlikteyken şuan ki sevgilisi ile eski eşini aldattığı iddia ediliyor. Samar Dadgar isimli İranlı modacı ile beraberlik yaşadığı ileri sürüldü. Özcan Deniz’in kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar’ın yıllar öncesinden tanıştığı ilişkilerinin yeni başlamadığı iddia edildi. Seren Serengil’in iddiasına göre, Özcan Deniz Feyza Aktan ile evliyken Samar Dadgar ile ilişkisi olduğu ve bu yüzden evliliklerinin kötü gittiğini öne sürdü.

Özcan Deniz için Türkiye’ye gelmiş

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil programda söyledikleri ile magazin dünyasını karıştırdı. Seren Serengil, “Samar Dadgar, Özcen Deniz, Feyza Aktan’la evliyken Özcan Deniz’in çok büyük hayranı. İran’dan İstanbul’a geliyor ve dizide figüran olarak Özcan Deniz’le tanışıyor. Dadgar, 2016 yılı tarihli Instagram gönderisinde, Özcan Deniz’in dizisinin yapım şirketinden post paylaşıyor. Özcan Deniz de 2017 yılında aynı yapım şirketinden paylaşım yapıyorÖzc. İddiaya göre Özcan Deniz, Feyza Aktan ve Samar Dadgar ile aynı zamanlarda tanışmış ve Feyza Aktan ile evliliği süresince Dadgar ile görüşmeye devam etmiş.” şeklinde bir iddia ortaya atınca herkes şoke oldu. Serengil’in iddiasına göre, Özcan Deniz evlenmeden öncede Samar Dadgar ile birlikteymiş. Hatta Seren Serengil bu durumu fotoğraf ile de kanıtlamaya çalıştı. Konuyla ilgili taraflardan henüz herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Başa dön tuşu