Magazin

Serdar Ortaç NOAH biletleri yok satmıştı! Ama olan oldu başı büyük dertte

Serdar Ortaç’ın son hareketi oldukça dikkat çekeceğe benzemekte. Serdar Ortaç’a dava üzerine dava açıldığı söyleniyor. Konser vermek için anlaştığı yere gitmediği iddiaları sosyal medya da çok konuşulmaktaydı.

Ancak Serdar ortaç hakkında yasal süreç başlatıldığı haberinin detayı bir nebze yanlış çıktı. Anlaşma yaptığı yere konser vermekten vazgeçen Serdar Ortaç, satılan tüm biletlerin parasının geri ödenmesi sonrasında yırttı zannetmiş ama işler iyice çığrından çıktığı da geçtiğimiz gün açıklanmıştı.

Serdar Ortaç’ın NOAH Festival de konser vermesi için geçtiğimiz günlerde bir teklif gitmiş ve Ortaç’ında kabul etmesi sonrasında biletler satışa sunulmuştu.

Neredeyse yok satan biletler iptal edildi. Sebebi de Serdar Ortaç’ın konser yerine gitmesi yerine eş zamanlı olarak başka bir mekanda şarkı söylemesi olarak vurgulandı.

NOAH Festival kurucularının anlam veremediği bu hareket sonrasında Serdar Ortaç’ın hakkında dava açılacağı belirtildi.

Biletler geri alındı

Noah Festival yapımcıları Serdar Ortaç’ı heyecanla izlemek için bileti alan kişilerden özrünü dileyerek paralarını geri ödediğini belirtti.

Ancak kendilerini zor durumda bıraktığı için de sanatçı Serdar Ortaç’a dava başlatmak için ilk adımı da attıklarını söylediler.

Noah yetkilileri Serdar Ortaç’a açtıkları dava ile alakalı şu açıklamayı yaptı.

İşte o açıklama;
“Müvekkil şirket Noah Entertainment Menajerlik A.Ş. tarafından düzenlenen NOAH FEST kapsamındaki konserde 03 Eylül 2022 tarihinde sahne alması için Serdar Ortaç ile anlaşma yapılarak, tarafına yüklü miktarda ödemeler gerçekleştirilmiştir. Serdar Ortaç kendi sosyal medya hesaplarından da söz konusu konsere çıkacağı hususunda birçok paylaşım yaparak, tüm sevenlerine çağrıda bulunmuştur. Buna ilişkin her türlü belgeler ve kayıtlar mevcuttur. Fakat Serdar Ortaç konsere 2 gün kala hiçbir sebep göstermeksizin konsere çıkmayacağını bildirmiştir. Akabinde buna karşın yaptığımız araştırmada, tarafımıza bu hususu bildirmeden, söz konusu konserle aynı tarihte başka bir şehirde sahne aldığını gördük. Serdar Ortaç, son ana kadar bu bilgiyi paylaşmayarak başka tedbirler almamızın da önüne geçmiştir. Dürüst davranmayarak müvekkil şirketin prestijini zedelemiş, bilet alan dinleyicileri mağdur etmiştir. Keza müvekkil şirket, yapılan konser anlaşmasına güvenerek ilgili konser alanını ayarlamış, ödemeler yapmış ve bilet satım işlemlerine başlamış, reklamlar, tanıtımlar vs. yapmıştır. Söz konusu anlaşmaya uymayan sanatçıya karşı hukuki süreç başlatılacaktır.”

 

Başa dön tuşu