Magazin

Senden Daha Güzel Eylül sonu final yapacak! hikaye bitecek Efsun bebeğini alıp gidecek

Senden Daha Güzel 12. yeni bölümü ile merakla bekleniyor. Yaz sezonunda Salı günleri yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinin ipini çektiren haber geçtiğimiz gün duyuldu. Önce gün değişikliği yaptığı açıklanan Senden Daha Güzel Dizisinin yeni sezon dizilerinin başlaması ile birlikte final yapacağı iddia ediliyor.

Senden Daha Güzel dizisi yeni bölümünde neler olacağı merakla araştırılıyor. Senden Daha Güzel 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen ve hiç kimsenin bilmediği detayları sizlere spoiler tarzında sunacağız.

 

Senden Daha Güzel dizisinde gizler devam ediyor. Peki Emir, Efsun’u aldatacak mı, Sevda ve Emir birlikte mi olacak mı ya da sonrasında Efsun, Emir’i terk edecek mi? soruları ile cebelleşecek olan Senden Daha Güzel izleyicileri, Efsun memleketine geri mi dönecek? sorusunu da soruyor.
Sevda’nın kötü karakter olarak karşımıza çıktığı dizi de  Emir’i sarhoş edip onunla birlikte olmaya çalışacak.
Oysa ki Yasak Elma da ne de saf ne de iyi niyetli bir Zehra vardı. Oradaki, tüm saflığının aksine Senden Daha Güzel de bir o kadar kötü bir karakterle karşımıza çıkıyor.
Çünkü Efsun, Sevda ve Emir’i aynı yatakta uyurken yakalayacak. Tüm suç Emir’de olacak. Aslında Senden Daha Güzel 12. yeni bölümünde Emir’in hiç suçu yok.
Sevgili olamasalar da araları bozulacak olan çift Senden Daha Güzel 12. bölümüne damgasını vuracak.
Emir Senden Daha Güzel yeni bölümünde olmasa bile bir kaç bölüm akabinde Efsun’u kendine inandırmayı başaracak.  Ancak arada Sevda gibi bir tehlike olmaya devam edecek.  Ama Emir’in Sevda’dan tamamen ayrılana kadar çok dikkatli olmasında fayda var.

Sevda emelleri arasında Emir’i elde etmeye çalışmak vardır.  Büyük ihtimal ile Sevda, Emir ve Efsun’un yeniden ayrılması için bir kötülük yapacak.

Sevda ikiliyi ayıramayacağını anlayacak.  Ve işte Senden Daha Güzel Sevda’nın sonunu getirecek bir iyilik olacak ve  Sevda, Efsun’un yanına gidip onu ve Emir’i kıskandığı için bu oyunu yaptığını söyleyecektir.
Senden Daha Güzel ilerleyen bölümlerde Efsun ile Emir’in evlenmesi bekleniyor.  Eylül ayının başlaması ile birlikte Senden Daha Güzel dizisinde Efsun’un hastanedeki 3 aylık sözleşmesinin bittiğini göreceğiz.
Efsun gitme kararı alacak. Ama Emir, Efsun’un Antep’e geri dönmesine engel olacak. Efsun Emir sayesinde tekrardan dizi de olacak.

Başa dön tuşu