Magazin

Senaryoda yeri açık bırakılmıştı Yaşar Saruhanlı ölüyor, Kadircan geri geliyor! Kuruluş Osman’ı tercih etti Baba’daki rolü bitti

Baba dizisi Yaşar öldü mü? sorusu Baba dizisinin yeni sezon ilk bölümünde en merakla araştırılacak olan sorulardan biri olacak. Kuruluş Osman dizisi tanıtım fragmanında Baba dizisinin başrol oyuncusunun gözükmesi akıllarda soru işareti bırakırken, o oyuncunun diziden ayrılması herkesi şok etti.

Bu sezon adeta küllerinden doğacak yeni transferleri ile gündem olan Baba dizisinde şok detaylar ortaya çıktığı iddia ediliyor.  Dizi kadrosu tamamlanan ve hemen tanıtım fragmanının yayınlanması sonrasında yeni sezon  heyecanı yaşanan Baba dizisi 16. bölümünde şok ayrılık yaşanacak.

Dizide evlat Yaşar Saruhanlı olarak bizi saflığın taa içine kadar götüren başarılı oyuncu Kuruluş Osman dizisi yeni sezon tanıtımında görenler adeta şok olurken, geçtiğimiz sezon ameliyat geçirerek hastaneye kaldırılan Yaşar Saruhanlı ölüyor.

Sevgilisi Cansu’yu yanlışlıkla öldüren ve sonrasında da teslim olan Kadircan Saruhanlı ise ucu açık bir şekilde hapse girmiş ve diziden çıktığı açıklanmıştı. Sonrasında ise Ah Nerede dizisi başrol oyuncusu olduğu açıklanan Oktay Çubuk, dizinin final yapması sonrasında tekrar Baba dizisinde yer alacağı şu sıralar konuşuluyor.

Yeni sezonda Baba dizisi Yaşar Saruhanlı karakteri ölecek. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrollerinde yer aldığı Baba dizisinde Yaşar Saruhanlı karakterine hayat veren Deniz Hamzaoğlu yeni sezonda Baba’dan ayrılarak yoluna Baba dizisinde devam edecek.

Öyle ki Baba dizisin yeni sezon fragmanında herkes Haluk Bilginer’in öleceğini zannederken işin gerçeği henüz ilk bölümde Yaşar Saruhanlı gerçeği olacak. Ameliyata giren Yaşar Saruhanlı ameliyat sırasında ölecek.

Ailesi ise Baba’yı bırakarak memleketlerine dönecek. 2. sezona bomba gibi girmesi beklenen Baba dizisi çok yakında başlayacak.

Başa dön tuşu