Magazin

Selin Yeninci Amerika’da Sütyensiz paylaşım yaptı! Ya aradaki o düğme kopsaydı dedirtirken olanlar oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yıldızı parlayan ve Saniye karakteri ile tanınan ünlü isim Selin Yeninci Instagram hesabından birbirinden cesur pozlar verirken, son olarak New York’u karıştıracak dedirten paylaşımı ile adeta gözleri kamaştırdı.

Instagram hesabında 1 milyonu aşkın takipçisi olan Selin Yeninci hesabını aktif olarak kullanan ünlü bayanlar arasında neredeyse birinci sırada ve her paylaşımı da yüzbinlerce beğeni alıyor. ilşte hal bu iken herkes Selin Yeninci Instagram paylaşımını ve pozlarını merak ediyor.

Hilal Altın bilek, Furkan palalı gibi birçok ünlü ismi sezonlar boyu bier arada tutan dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisi dizisi Saniye karakteri ile Selin Yeninci nin alakası olmadığı sosyal medya da gözler önüne serilirken, şu sıralar New York’ta tilde olan güzel paylaşımları ile adeta yürekleri hoplatıyor.

Öyle ki yeşil sütyenvari kıyafeti ile gündeme çıkan Selin Yeninci göğsünü tutan bir düğme  ile neredeyse açılacak dedirtirken, ‘ Ah o düğme yok mu hep onun yüzünden’ yorumlarına maruz kalmıştı.

Hele ki bir de üzerinde olan ceketinin içine hiç birşey giymeden zıplayarak poz veren Selin Yeninci bu kere de göğsünün açıldığını fark etmedin mi şeklinde uyarılmıştı.

Amerika’da olduğu bilinen Selin Yeninci’nin orada paylaştığı dekolteli kıyafetlerini binlerce yorum gelmiş ve ‘Amerika güzel görsün’ yorumları ile birlikte ‘Bu ne hal Saniye’ de denilmişti.

Korona virüs salgınının ilk çıktığı dönemde yakalanması ile Bir Zamanlar Çukurova setini durduran Selin Yeninci’nin zamanla sağlık durumunun iyiye gitmesi izleyicilerini sevindirmişti.

Öyle ki Bİr Zamanlar Çukurova dizisi Saniye’si rol gereği öldüğü zaman arkasından helva kavuranların bile olduğu sosyal medya da gözler önüne serilmiş, 4 sezonluk dizi mecrası sonrasında ayrılığı ile de çok konuşulmuştu.

Başa dön tuşu