Magazin

Selin Ciğerci yeni sevgilisiyle el ele yakalandı! Ayrılalı daha bir ay oldu hemen birini buldular

Fenomen isim Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra geçtiğimiz aylarda evliliklerini bitirmişlerdi. Boşanmanın üzerinden bir ay geçmesine rağmen ikili başka aşklara yelken açtı bile. Ciğerci Merve Boluğur’un düğün törenine yeni aşkı ile katıldı. Fenomen ismin sevgilisinin kim olduğu henüz bilinmiyor. Detaylar haberimizin devamında…

Gökhan Çıra ile 2019 yılında görkemli bir düğün ile dünya evine giren Selin Ciğerci, ani bir karar ile Gökhan Çıra ile boşanacaklarını açıklamış ve tek celsede ayrılmışlardı. Çıra ve Ciğerci bir süre sonra gizli gizli görüşmeye başladı ve daha sonra tekrar evleneceklerini açıkladılar. Kimsenin katılmadığı ayak üstü bir nikah yapan çift evlendikten dört ay sonra tekrar “Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim…Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek.” şeklinde ayrılıklarını ilan ettiler. eski karı koca şimdilerde yeni sevgilileri ile paylaşım yapmaya başladı.

Yeni sevgilisi ile el ele 

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çıra yeni aşkı ile sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak ilişkisinin başladığını duyurmuştu. Çıra daha sonra katıldığı bir programda Selin Ciğerciyi aldattığını ve bu yüzden boşandıklarını itiraf etmişti. Selin Ciğerci, geçtiğimiz gün Merve Boluğur’un düğününe yeni sevgilisi ile katıldı. Gizemli aşkı ile el ele olan Ciğerci ağızları açık bıraktı.

Başa dön tuşu