Magazin

Selen Görgüzel güzellik için her yol mübahtır dedi! Önce sünnet derisi şimdi ise…

Ünlü isim Selen Görgüzel geçtiğimiz aylarda genç görünmek için yüzene sünnet derisi enjekte ettirmişti. Hamdi Alkan ile ani bir kararla yollarını ayıran Görgüzel, güzellik için  her yolu deniyor. Şimdi ise yüzüne yaptıracağı işlem ise herkesi şaşkına çevirdi. Detaylar haberimizin devamında…

Hamdi Alkan ile tek celsede boşanan Selen Görgüzel güzellik yöntemleri ile sık sık gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yeni doğmuş bebeklerin sünnet derilerini yüzüne enjekte ettiren Görgüzel, şimdi de ayı kanı aradığını söyledi.

Ayı kanı arıyor

Genç kalmak için türlü türlü yöntemlerine bir yenisini ekledi. Görgüzel “Ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yapıyorum. Ayılar 6 ay kış uykusuna yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum, yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş” dedi.

Selen Görgüzel sünnet derisi enjekte ettirdiğini  “Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış” şeklinde açıklamıştı. Faklı yöntemleri ile herkesi şaşkına çeviren Selen Görgüzel bakalım daha neler deneyecek.

Başa dön tuşu