Magazin

Hande Erçel’in kardeşi bakanı bir daha baktırdı! Cesur dekoltesiyle mest etti! “abla – kardeş böyle güzel olunur mu?

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Hande Erçel kardeşi ile büyüleyici bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan güzel oyuncu paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum almayı başardı. Yapılan yorumların büyük bir kısmının ise olumlu olması başarılı oyuncuyu mutlu etmiş gibi duruyor.
Tatilde olduğu bilinen Hande Erçel kardeşi Gamze Erçel ile mayolu bir resim paylaştı. Abla kardeşin duru güzelliği oldukça dikkat çekti. Ayrıca abla kardeşin birbirine olan benzerliği takipçilerini oldukça şaşırttı. Hande Erçel için yapılan yorumlara baktığımız zaman genelde fiziğiyle alakalı olumlu yorumlardan söz edebiliyoruz. Özellikle sosyal medyada bu konuya dair çokça yorumla karşılaşıyoruz.

Paylaşım Sonrasında Takipçilerin Yorumları Ne Oldu?

Genel olarak takipçileri paylaşıma mükemmel görünüyorsunuz şeklinde yorumlarda bulundu. Ancak olumsuz yorumlarda bulunan takipçiler de vardı. Olumsuz yorumda bulan takipçiler ise kardeşini ünlü yapmak istiyor şeklinde yorumlarda bulundu.

Geçen hafta bir eğlence merkezi çıkışında kameralar yakalana güzel oyuncuya paylaşımının detayları sorulmuştu. Hande Erçel ise kardeşinin ünlü olmak gibi bir derdinin olmadığını ve farklı bir kariyer hedefi olduğunu söyledi.

Takipçilere Yeni Proje Müjdesi

Hande Erçel son paylaşımının beğenilmesinin ardından sosyal medya üzerinden hayranlarını sevindirecek bir paylaşıma daha imza attı. Yapılan paylaşımda kısa süre sonra tekrar görüşeceğiz dediği öğrenildi. Çoğu hayranı bu paylaşımı yeni proje olarak yorumladı. Ancak güzel oyuncu Hande Erçel konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmadı. Ancak ilerleyen günlerde resmi bir açıklama yapması tahmin edilmektedir. Öte yandan son yılların en güzel Türk oyuncusu olarak gösterilen Hande Erçel kardeşi Gamze Erçel ile de yeni bir proje de yer alabilir.

Gamze Erçel’den Paylaşıma Yorum Geldi!

Başarılı oyuncunun kardeşini paylaşmasından kısa bir süre sonra Gamze Erçel resme yorum yaptı. Yaptığı yorumda ise canım ablam iyi ki senin kardeşim tarzında bir yorumda bulundu. Bu yorum sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça samimi bulundu. Hatta yorum sonrasında Gamze Erçel’in takipçi sayısında ciddi bir artış yaşandı.

Başa dön tuşu