Magazin

Seda Sayan oğlu ile ipler koptu deniliyordu! Öyle bir şey yaptı ki Oğulcan vitesi saldı

Kendisinden 25 yaş ufak sevgilisi ile bahar mevsiminde evlenen Seda Sayan gündemden düşmek nedir bilmiyor. Yedi kocalı Hürmüz lakabıyla Seda Sayan hala daha gündemden düşmek bilmiyor. Düğün sonrası inzivaya çekilmek yerine sürekli göz önünde bulunan Sayan gözlere batmaya başladı.

Öyle ki bu görüntüleri Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in hazmedemediği söyleniyordu.

Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’in aralarının açık olduğu hatta oğlunun neredeyse kendi yaşında olan üvey babası yüzünden annesini sildiği bile iddia ediliyordu.

Ekranların Seda bacısı Seda Sayan, müzisyen Çağlar Ökten ile evlenmesi sonrasında çok değiştiği iddia ediliyor. Öyle ki kayınvalidesi ve kayınpederi ile sürekli eğlencelerde olduğu iddia edilen Seda Sayan, oğlunu ihmal ettiği hatta eşine aldığı o paha biçilemez hediye yüzünden de oğlu ile araları açık olduğu söyleniyordu.

Ne yaptın sen kadırgalı demişti herkes. Hayatının erkeği ve kendisini en mutlu edeni olduğunu söyleyen Seda Sayan Kimseyi tınlamadan Beşiktaş’ta sade bir nikahla dünya evine girmişti .

Düzenlenen törene katılanlar kadar katılmayanlar da çok sorulmuştu. Bu isimler Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in aile üyeleriydi. Bu evliliği kimse onaylamıyor denilmişti.

Nikaha gelmeyen Seda Sayan’ın oğlu araları bozuk iddialarına mahal vermiş e sonrasında tam araları düzelmişken Seda Sayan’ın yine eşini tercih etmesi bu kere Oğulcan Engin’in annesini silmesine sebep verdi denilmişti.

18’lik genç kızlara adeta taş çıkaran Seda Sayan ile eşinin dans videoları sosyal medya da konuşuluyordu.

İddialara göre Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin bu görüntüler ile birlikte paha biçilemez o saat hediyesinden sonra bu durumu kaldıramadığı iddia edilmişti.

Ancak şu sıralar tekrar gündemde olan Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’in aralarının düzeldiği hatta hiç sorun çıkmadığı belirtiliyor.  Oğlu ile alakalı yapan güzel sanatçı Seda Sayan oğlum benim gözümün nuru diyerek aralarından hiç bir sorun olmadığını söyledi.

Oğulcan Engin kimdir?

1990 yılı doğumlu olan Oğulcan Engin, Ankara’da dünya da gelen Oğulcan Engin’in babası ünlü futbolcu Sinan Engin’Dir.

Henüz 9 yaşındayken BJK minikler kulübünde oynamaya başlamış 2007 yılı itibari ile de Beşiktaş PAF ta yer almıştır.

2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesi’nde okumaya başlayan Oğulcan Engin, 6 kere milli takım forması giymiş ve annesi ile Lays reklamında oynaması sonrasında gündeme çıkmıştır.

2012 senesinde futbolculuğu bırakmış ve yurt dışına eğitime gitmiştir.

 

Başa dön tuşu