Magazin

Sarışın afet Cemre Solmaz kalçasını öyle bir salladı ki yürekleri hoplattı! Sevgilisi coştu ‘Beni İmandan Çıkarma’

Cemre Solmaz Youtube ve TikTok hesabı şu sıralar paylaştığı videonun gündeme çıkması sonrasında çok araştırılır oldu. Sosyal medya fenomenleri son zamanlarda özellikle kazandığı paralar ile gündem de olsa da giyimleri, açılıp saçılmaları ve dans showları ile de çok takip ediliyor.

TikTok hesabında 10 milyona yakın takipçisi olan Cemre Solmaz’da bu isimlerden biri.

Yaz mevsiminin adeta sosyal medya da geçiren giydiği her anını, gittiği her yeri paylaşan Cemre Solmaz güzel fiziği ve giydiği transparan kıyafetleri ile çok konuşuldu.

Öyle ki son olarak geçtiğimiz gün Cemre Solmaz Tiktok hesabına yüklediği video da tüm dikkatleri üzerine topladı. Siyah mini elbisesi ile adeta kalça show yapan Cemre Solmaz minileri başına dert açacak yorumlarını topladı.

Siyah Beyaz kısacık elbisesi neredeyse her hareketinde açılacak denilse de Cemre Solmaz önlemini almıştı.  ‘ Beni imandan çıkaracaksın’ yorumunun çok konuşulduğu adeta kalça show yapan Cemre Solmaz geçtiğimiz günlerde de tatil karelerini paylaşmış ve beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Henüz 22 yaşında ama ülkenin en tanınan isimleri arasında yer alan Cemre Solmaz erkeklerin o giyimi ve videoları ile adeta rüyalarını süslerken, kendisine yapılan yorumlar da merakla takip ediliyor.

O sarı saçları ve mavi gözleri ile dikkat çeken güzellikteki Cemre Solmaz’ın en son ki paylaşımı çok da gereksiz bulunsa da ünlü fenomen’in yeni sevgilisinin bu duruma ne diyeceği de merak edildi.

Cemre Solmaz’ın o dans show u ile ihtirasa kapılması Çok Güzel Hareketler Bundan ekibinde bulunan Emre Aslan’ı çok kızdırdı iddiaları mevcut.

Bilkdiğiniz üzere Cemre Solmaz ünlü isim Cellat’tan ayrıldıktan sonra Emre Aslan ile aşk yolculuğuna başlamıştı.

 

Başa dön tuşu