Magazin

Safiye Soyman’ın oğlu ile paylaşımı herkesi ağlattı! Yürekler bu anneliğe dayanmaz!

Safiye Soyman gibi usta bir sanatçı bir de usta bir anne…. Anneliğinin hakkını sonuna kadar veren Safiye Soyman’ın oğlu MS hastası ve annesi de her an yanında bir an olsun yanından ayrılmıyor.

Türkiye’nin şen şakraklığı ile tanınan ve çok sevilen ismi Safiye Soyman 45 yaşındaki oğlu Harun Akaröz ile fotoğrafını paylaştı. Yapılan paylaşım adeta takipçilerini kahrederken, oğlunun MS hastalığının pençesine yakalanmadan önceki hali gözler önüne serildi.

Safiye Soyman’ın Ziya Akaröz ile evliliğinden doğan 45 yaşındaki oğlu için ’45 yaşında ama bebek gibi yorumlarını yapması ve sonrasında da oğlunun sağlıklı halini paylaşması sonrasında takipçilerini göz yaşına boğan Safiye Soyman, anneliğini ön planda yaşayan ünlülerden.

1999 senesinden beri sevgilisi Faik Öztürk ile birlikte olan Safiye Soyman, birlikteliklerinin hiç sekteye uğramadığını ve oğlu için de sürekli Faik öztürk’ün yanında olduğunu söyleyen Safiye Soyman geçmişi andığı fotoğraflarla o zamanları yad ettiğini söyledi.

Safiye Soyman 45 yaşındaki MS hastası oğlu için sürekli mücadele ettiği gözler önüne seriliyor.

Sosyal medyayı çok aktif kullanan isimlerden olan Safiye Soyman, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Soyman 23 sene önce rahatsızlanan ve bir daha iyileşemeyen MS hastası oğlunun fotoğrafını paylaştı.

Instagram hesabından oğlu Harun Akaröz ile bir arada fotoğrafını paylaşan Safiye Soyman anneliği ile herkesi ayakta alkışlattı.

Oğlu hastalanmadan önce  birlikte fotoğraflarını paylaşan Safiye Soyman,’ konserdeki halimiz’ diye de ekledi.

1999 senesinden beri beraber olan Safiye Soyman Faik Öztürk çifti evlenmeseler de birliktelikleri, mutlulukları ile sürekli gündemdeler.

Başa dön tuşu