Magazin

Pop Star Bayhan acı dolu geçmişini anlattı! Yaşadıklarına yürek dayanmaz

Bir dönemin çok konuşulan isimlerinden olan Pop Star Bayhan, çocuk yıllarında yaşadıklarını anlattı. Küçük yaşlarda başına gelen olaylar hem herkesi çok üzdü hem de şaşkına çevirdi. Daha 5 yaşındayken hayatın acımasızlığı ile karşılaşan Bayhan her şeyi anlattı. Detaylar haberimizin devamında…

Katıldığı bir YouTube kanalında kendisine sorulan soruları yanıtlayan ve çocukluğunda yaşadığı acıları anlattı. Daha 5 yaşında bir çocukken annesinin gözü önünde intiharını izleyen ünlü sanatçı, anlattıkları ile herkesi ağlattı. Sokaklarda yaşamak zorunda kalan Pop Star Bayhan o zamanlardan bahsederken gözleri doldu.

“Çaresiz ve gözü kördüm”

“Sokakta hiç tacize uğradın mı?” sorusu üzerine “Çocuk olduğum için yeltenenler oldu. Çaresiz ve gözü kördüm ama hep üstüm dolu gezerdim. Sokaklarda büyüdüğüm için çoğu şeyi bilirdim. Sokaklarda çaresiz kalıyorsun ve kendini korumak zorundasın. Bana kimse yol göstermedi. Hayatta kalmak için hep elimdeki imkanları değerlendirmeye çalıştım. Bir çorbacıdan meyve bıçağı çalarak onu bilettim. Sokaklarda o şekilde kalabildim. Kimlik kontrollerinde polis benden bıçağı alırdı, ben de başka yerden tekrar bulurdum. Sokaklarda kötü amaçlı insanlar var. Başına her şey gelebilir ve kendini savunmak zorundasın. Ben her zaman kendimi savunabildim. Taciz için yeltenenler olduğunda amacına ulaşamadı” dedi.

“Hep kovdular”

Çok zor bir çocukluk geçirdiğini ve 5 yaşındayken annesinin gözü önünde intihar etmesine şahit olan Bayhan, ablasının ölümünden de bahsetti. Hayatının en kötü günlerini anlatan ünlü şarkıcı, “Ablam 1993 yılında Almanya’da trafik kazası geçirdi. Ablamın cenazesini getirdikten sonra hayat benim için kopmuş oldu. 13 yaşında ablamı kaybettikten sonra hiçbir akrabamın yanına sığamadım, hep kovdular.” şeklinde acı dolu hayatından bahsetti.

Başa dön tuşu