Magazin

Petek Dinçöz iç çamaşırsızlar kervanına katıldı! Mini mini şortu kocan sana karışmıyor mu ne rahatlık dedirtti!

Yaklaşık 1 aydır Petek Dinçöz ile yatıp Petek Dinçöz ile kalkıyoruz. Son olarak da Petek Dinçöz’ün o iç çamaşırsız hali ile görüntüleri evlilik yaramış dedirtti.

Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının arasından geçen 5 ay zarfında sevgili yapıp hemen evlenme kararı alan Petek Dinçöz’ün Nida Bayraktar aşkı ilk aşk ilk heyecan olayıymış.

Ağustos ayında Nida Büyükbayraktar ile evlenmesi sonrasında gündemi sollayan Petek Dinçöz ortalık tam sakinleyecekken bu kere de iç çamaşırsız ve o mini pozu ile büyük beğeni topladı.

Son dönemlerde iç çamaşırı olmadan poz veren ünlüler kervanına Petek Dinçöz de dahil olmuş dedirten görüntülerde  aslında pek de açıklık ve sansür olayı olmasa da Petek Dinçöz düştü bir kere dillere her hali ile konuşulacak yargılanacak.

Ünlü isim Petek Dinçöz evlenmesi sonrasında eski eşini aldattı mı sorularına resimli yanıt verip konuyu kapattırırken, 17 ve 26 yaşlarındaki birliktelik yaşadıkları fotoğrafını paylaşmıştı. Bu olay sonrasında Petek Dinçöz’ün zaten tanımasına gerek yok tanıyordu ve hemen evlendi diyerek sosyal medya adeta Petek Dinçöz’ü aklamıştı. Aslında güzelleri güzeli ismin buna pek de ihtiyacı yoktu

Ancak eski eşi Can Tanrıyar’ın eşi Tamar Tanrıyar’ın iddialara göre Petek Dinçöz hakkında ağza alınmayacak sözler sarfettiği iddia ediliyordu.

Bizim sadece iddia çerçevesinde yayınladığımız paylaşımda ”Çok şükür Aman Bizden uzak Allah’a yakın olsun.  Allah sana da yardımcı olsun kardeş Sonuçta sana da zamanında paralı gelmişti bu. Fakat yine Kocama sulanmaya kalkarsa ki kalkacak..  üç nokta
koyuyorum tasmasını sıkı tut” dediği söyleniyordu.

Bu olay için Petek Dinçöz sessizliğini bozmamıştı.

O günden sonra kocası ile mutlu pozlar veren Petek Dinçöz geçtiğimiz gün ortalığı yakacağı söylenen bir paylaşımda bulundu.

 

Başa dön tuşu