Magazin

Osman Sınav yenildi! Yalnız Kurt dizisi Destan gibi final yapmayacak! Yalnız Kurt final sahnesi bile yok

Yalnız Kurt ne zaman başlayacak sorusu yanıtını henüz bulmadı. Şaibeler içerisinde geçtiğimiz sezon finali sonrasında bir tamam bir devam denilen Yalnız Kurt dizisi başlayacak dense de bir türlü başlamaması akıllara Destan’ın o hazin sonunu getiriyor. Peki Yalnız Kurt dizisi başlamadan final mi yapacak.

Sezon dizileri Mayıs Haziran aylarında sezon finaline girip Eylül, Ekim aylarında da tatil sonrasında yeni sezona başlamaktadır. Tüm diziler Eylül ayının bitmesine ramak kaldığı şu günlerde yeni sezonlarına başlamış iken, Yalnız Kurt’u gözler görememekte.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Yalnız Kurt geçtiğimiz sezon zorunlu final yapacağı söylenirken, Osman Sınav’ın çok güvendiği yapım için devam kararı zorla alındığı da biliniyor.

Yalnız Kurt dizisi herhangi bir tanıtım fragmanı filan yayınlanmadı. Ne zaman başlayacağı ise belirsiz.

Yalnız Kurt 2. sezon tanıtım fragmanının yayınlanması için gözler sosyal medyaya çevrilmişken, izleyici de izlemek için baskı yapmakta.  Yalnız Kurt ikinci sezona çok geç kaldı. Bu durum ise dizi severleri merakta bırakıyor.

Yalnız Kurt dizisi Destan dizisi ile aynı kaderi paylaşacağı söyleniyor. Yeni sezonu beklenen ancak final haberinin de gelebileceği söylenen Yalnız Kurt dizisindeki gecikme izleyiciyi adeta korkutuyor.

Destan dizisi sezon finali sonrasında yeni sezon merakla beklenmiş ve final bölümünün de yayınlanmadan final yapması ile izleyici büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

Yalnız Kurt dizisi severleri merakla beklerken Ekim geldi artık ne zaman başlayacak sorusunu sormakta iken, çok geç kaldı, neden fragman yok soruları ile de dayatmalar devam ediyor.

Yalnız Kurt dizisi başlaması günü itibari ile artık Ekim ayına sarktığı söylense de konusu gereği yasaklanma kararı alması akabinde Osman Sınav’ın yoğun mücadelesi ile devam kararı onaylanmıştı. Ancak ortaya dizi hakkında herhangi bir tanıtım fragmanı filan yayınlanmaması ile de birlikte Yalnız Kurt başlamadan bitecek yorumları yapılıyor. Osman Sınav Yenildi. Yalnız Kurt bitti. Final sahnesi bile yok iddiaları şu sıralar gündemdeyken Yalnız Kurt final sahnesinin bile olmayacağı söylentileri sosyal medyayı ikiye böldü

Peki Yalnız Kurt dizisi final mi yaptı. Yalnız Kurt dizisi başlamadan bitti mi? Dizi hakkındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Başa dön tuşu