Magazin

Onur Tuna sevgilisini paylaştı! Aşık genç kızlar takipten çıktı ‘ya o ya ben’ peşkeşi çekildi

Onur Tuna’nın sevgilisi kim? Genç kızların hayal kahramanı olarak sosyal medyada çok konuşulan ve hayran kitlesinin sevgilisi varsa takipten çıkaracağım diyecek kadar hayranı olduğu Onur Tuna geçtiğimiz gün sevgilisi ile paylaşımı herkesi şaşırttı.

Oyunculuk konusunda adeta başarısını konuşturan Onur Tuna sosyal medya da en çok konuşulan ve takip edilen oyuncular arasında yer alıyor. Aşk hayatı ile hiç karşımıza çıkmayan Onur Tuna’nın gönlünü kaptırdığı güzel Yasemin Yazıcı ile ilk defa fotoğrafını paylaştı.

İlişkilerini gözler önünde yaşamaktan çekinen ve işi ile sürekli gündemde olan yakışıklı oyuncu Onur Tuna sevgilisi kim sorusu bu paylaşımın sonrasında hayranları tarafından sorgulandı.

İlişkilerinin evlilikle bile taçlandırılacağı iddia edilen Onur Tuna ve sevgilisinin fotoğraflarının yayılması sonrasında herkes Onur Tuna sevgilisi kim? Yasemin Yazıcı kim? ünlü mü gibi soruları soruyor.

Mucize Doktor, Yasak Elma, Mahkum gibi dizileri üst sıralara taşıyan 1.95’lik Onur Tuna’nın kör kütük aşık olduğu isim Yasemin Yazıcı şu sıralar Onur Tuna hayranları tarafından çok kıskanılıyor.

Öyle ki sosyal medya da ‘Bazı insanların sevgilileri olmamalı’ ‘Madem sevgilisi varmış takipten çıkacağım’ gibi yorumlar yapılırken, yakışıklı oyuncunun ne kadar aşık hayranı olduğu bu yorumlar ile daha da netleşti.

Masum dizi çekimlerinin bitmesinin hemen akabinde Filipinler’e giden Onur Tuna sevgilisi Yasemin Yazıcı ile birlikte idi.

Yaklaşık olarak 1 senedir birlikte olan çift birbirlerine aşk dolu bakışları ile sosyal medya hesabından ilk defa birlikte fotoğraf paylaştı.

Şimdi herkes Onur Tuna’nın sevgilisi Yasemin Yazıcı kimdir? sorusunun yanıtını araştırıyor. 1997 yılı doğumlu olan Yasemin Yazıcı Diksiyon ve oyunculuk kursu alan Yasemin Yazıcı bir çok tiyatro oyununda karşımıza çıkmış isimdir.

Yurt dışı ve ülkemizde bir çok atölye de yer alan Onur Tuna’nın sevgilisi Yasemin Yazıcı şimdiler de kıskanılan isimler arasında yer alıyor.

 

Başa dön tuşu