Magazin

Önce Kerimcan Durmaz sonra…. Mehmet Dinçerler kucak kucağa yakalandı! Hadise yırttı paçayı

Özellikle de teknoloji hayatımıza girdi gireli özellikle de çok ünlü isimlerin hiç gizli saklısı kalmadı. İyi mi kötü mü diyelim bilemedik ama ünlü isimleri ifşaları da zaman zaman gündeme çıkıyor böylelikle.

Hadise ile henüz 3 4 ay önce evlenen Mehmet Dinçerler hakkında Hadise ile boşanma kararı almalarının akabinde türlü türlü iddialar ortaya çıkıyor.

Henüz boşanma tarihleri bile belli olmayan Hadise Mehmet Dinçerler çiftinden Hadise konserlerinde ağlamaya devam ederken, yaşadığı günler aklına gelip değmedi demek istemesi gündeme çıkıyor.

Mehmet Dinçerler ise yapacağını yapıyor ve çapkınlığına devam ediyor dedirten görüntüler dün gündeme çıktı. Mehmet Dinçerler Bodrum’da o ünlü ismin kızı ile baş başa yakalandığı iddia ediliyor.

Ünlü yakışıklı iş adamı Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu ile aynı masada görüntülendiği görüntüleri gündeme sızarken, yeni bir aşk doğuyor dedirten görüntülerin olduğu söyleniyor.

Teknoloji çağında hiç birşeyin gizli kalmadığı günümüzde kimi görüntüler gizli çekim ile sosyal medyada milyonlarca kişiye ulaşırken kimi kesim tarafından ise ifşa ediliyor.

Kısacık süre içerisinde dünyanın diğer tarafında olan bitenleri öğrenebildiğimiz şu günlerde gözler Mehmet Dinçerler’i de gördü. Gözlerden uzak olalım derken magazinin en gündeminde yeni bir aşk yeni bir takılmaca haberleri gündemde.

Beyaz Magazin Mehmet Dinçerler’i adeta yakın metraja almış gibi Zehra Çilingiroğlu ile görüntülerini de sızdırmış.

Hadise’nin henüz boşanmadığı eşi Mehmet Dinçerler önce arkadaş ortamında Zehra Çilingiroğlu ile birlikte görüntülendiği ve sonrasında da ikilinin başka bir mekanda baş başa görüntülendiği iddiaları mevcut.

Bunun gibi bir çok iddia günümüzde konuşurken Cenk Eren ve Ajda Pekkan’ın da birlikte olduğu iddiaları konser sırasında öpüşmeleri ile gündeme çıkmıştı.

Dediğimiz gibi teknoloji çağında bir çok olay yaşanıyor ve ifşalanıyor. Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi ile ifası da bu olayların arasındaydı.

 

Başa dön tuşu