Magazin

Oğuzhan Koç evlenmesine 2 gün kala ihanet haberleriyle gündem oldu! Eski aşkı Zeynep Koçak açıkladı

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ün kazanan Zeynep Koçak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Programın yayınlandığı dönemde ünlü sanatçı Oğuzhan Koç ile ilişkisi olan Koçak, o dönem aldatılma iddiaları ile gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ünlü isme bir takipçisi “Hiç aldatıldın mı?” diye soru sorması üzerine ortalık fena karıştı. Detaylar haberimizin devamında…

Bir dönem Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Zeynep Koçak bir takipçisinin Aldatıldın mı sorusu üzerine gündem oldu. O dönem evlilik yolunda ilerleyen ilişkilerini ani bir karar ile sonlandırmışlardı. Oğuzhan Koç daha sonra Yağmur Tanrısevsin ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Bu durum akıllara Koçak’ın aldatılmış olma ihtimalini getirmişti. Aradan geçen uzun yıllar üzerine Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak tekrar gündem oldu.

Özür diledi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un dünya evine girmesine çok kısa bir süre kala çıkan haberler ortalığı karıştırdı. Zeynep Koçak’ın bir takipçisinin “Hiç aldatıldın mı?” sorusu üzerine Koçak, “Google la” cevabını verdi. Koçak’ın bu cevap Oğuzhan Koç’u akıllara getirdi. Bu durum üzerine ünlü isim açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını ve bu durumdan dolayı özür dilediğini söyledi.

Zeynep Koçak, “Sevgili arkadaşlar, dün geceden beri uyuyamıyorum çıkan haberlerden dolayı. Beni sürekli takip edenler çok iyi bilir ki “Google it” her soru cevapta mutlaka yazdığım bir şeydir. Burada da atıfta bulunduğum 7-8 sene önce biten ilişkim değil, YouTube kanalımda bu konuyla alakalı yaptığım geyiklerdir. Bu güne kadar bir kere bile bu konuyla alakalı konuşmadım, konuşmam da. Neredeyse ilkokul aşkım denecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam.. Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim, ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen…” diyerek durumun Oğuzhan Koç ile alakası olmadığını söyledi.

Başa dön tuşu