Magazin

O Şimdi Asker şarkısıyla ün kazanan Tuğba Ekinci hayatının nasıl değiştiğini itiraf etti! Meğer…

Konuşmaları ve farklı tarzı ile sık sık adından söz ettiren Tuğba Ekinci katıldığı bir YouTube programında anlattıkları ile gündem oldu. Cesur tarzı ile herkesi şaşkına çeviren Ekinci, kariyerinin nasıl başladığını anlattı. Güneşlenirken Osman Sınav tarafından fark edilen ünlü sanatçı ilk olarak oyuncu oyunculuk ile başladığını daha sonra şarkıcı olduğunu söyledi. Detaylar haberimizin devamında…

O Şimdi Asker şarkısı ile bir dönem hafızalara kazınan Tuğba Ekinci bu sektöre ilk girdiğinde oyuncu olarak başladığını fakat daha sonra rolü Nurgül Yeşilçay’a kaptırdığını aktardı. Ekinci kariyerinin ve hayatının nasıl başladığını da anlattı.

Güneşlenirken fark edildi

O Şimdi Asker şarkısı ile bir zamanların en popüler isimlerinden olan ve Kral TV ödül gecesinde sahne alırken sergilediği performansı için büyük ve sıkı bir hazırlık yaptığını o dönemler öyle olması gerektiğini söyledi. Tuğba Ekinci, “Müziğe olan ilgin ne başladı” sorusu üzerine, “Ben oyuncu oldum önce, oyunculuğa da şöyle kapak attım. Güneşlenirken Osman Sınav keşfetti. Ben daha 22 yaşında falanım. Osman Sınav’ın da tercihiydi sıfırları keşfetmek. Orayı kiralamışlar bir sezon, çekim için. Kendileri ajanstan bir kızla anlaşmışlar oyuncu vasfında ama memnun kalmamışlar. Osman Bey de beni ortalıkta görüyor. Yanımıza geldi. Ben o zamanlar bir gruplayım. Geldi “Yapabilir misiniz Tuğba Hanım, sizi uzaktan gördük” dedi. Öncesinde tanışmıştık. Ben ‘Valla hiç denemedim kamera karşısında olmayı denerim sizin için’ dedim. Öyle başladı yani. 14 bölüm anlaştım, gençlik dizisiydi. İlk sözleşmem Mavi Düşler’leydi. Hiç unutmam ilk imzaladığım kağıttır. Babama sordum ‘Oyunculuk sana göre. Ben tahmin ediyordum böyle bir mesleğe başlayacağını. Sana yakışır” şeklinde kariyerinin nasıl başladığını anlattı.

Başa dön tuşu