Magazin

O Kız dizisi ne zaman başlayacak? Erkan Petekkaya ile Beyaz Gelincik’ten 12 yıl sonra O Kız dizisinde olacak!

Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi O Kız ne zaman başlayacak. Bir baba karakteri ile O Kız dizisinde bizlerle birlikte olacak olan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya dizi de kalbimize adeta su serpecek. Ve Erkan Petekkaya seneler sonra o isimle tekrardan başrol olacak.

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları 12 yıl akabinde O Kız dizisinde birlikte rol alacak.

Peki O Kız ne zaman başlayacak? O Kız dizisi konusu O Kız dizisi oyuncuları kimler? O Kız Erkan Petekkaya hangi karakter olacak. İşte detaylar…

Kanal D ekranlarının yeni sezon için en çok güvendiği ve reklamını en çok yaptığı dizisi O Kız olmakta iken Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğullarını seneler sonra tekrar bir araya getirecek olan proje olarak da anılıyor.

Erkan Petekkaya ve ünlü oyuncu 12 sene önce Beyaz Gelincik dizisi akabinde bir daha bir araya gelmemişti.

Yeni sezonda çok önemli dizileri bünyesine dahil eden Kanal D ekibi bir kaç yılın dizi talihsizliğini böylece yenmek istiyor.

İşlerin çok sıkı tutulduğu Kanal D ekranlarında O Kız dizisi için de hummalı bir çalışma devam ediyor.

İnce eleyip sık dokunan oyuncu kadrosuyla ve o gönülleri fethedecek olan konusuyla O Kız dizisi ne zaman başlayacak sorusu  merakla araştırılırken,  O Kız dizisinin son hazırlıklarının tamamlandığını sizlere söyleyelim.

O Kız dizisi çekimlerine ramak kala geçtiğimiz günlerde okuma provalarının tamamlandığı haberleri gelirken, Erkan Petekkaya’nın karakteri merakla araştırıldı.

O Kız dizisi okuma provalarından gelen görüntüler herkesi heyecanlandırdı. 45 yaşında Kadir karakteri ile bizlerle olacak olan Erkan Petekkaya 5 yaşında bir çocuk edasını bizlere sunacak.  Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

O Kız Sitare’si ise Sezin Akbaşoğulları olarak açıklanırken, 30’lu yaşların sonunda güzel yırtıcı bir iş kadını karakterini bizlere sunacak.   Dünün reklam ajansı patroniçesiyken, yeniliklere açık, iyi koku alan burnuyla geleceğin sosyal medyada olduğunu öngörmüş ve sektörün en köklü sosyal medya ajansının sahibi olmuştur.

İşte Beyaz Gelincik dizisi sonrasında aradan geçen 12 yıl sonunda Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nı aynı projede görmek herkesi O Kız dizisine daha da bir yakınlaştıracağa benziyor.

 

Başa dön tuşu