Magazin

Nurgül Yeşilçay zayıflama sırrını açıkladı! Bakın nasıl fit bir vücuda sahip olmuş “Günde 16 saat…”

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay nasıl fit bir vücuda sahip olduğunu açıkladı. Yeşilçay’ın yöntemi ise herkesi şaşkına çevirdi. Güzelliği ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı isim, yaz aylarında yaptığı bikini paylaşımlar ile genç kızları bile kıskandırdı. Ünlü sanatçının nasıl böyle zayıfladığı ise merak konusu oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Asmalı Konak dizisi ile ün kazanan Nurgül Yeşilçay zayıflama sırrını paylaştı. Ünlü oyuncu günde 16 saat aç kaldığını söyledi. Geçtiğimiz yaz döneminde bikinili pozları ile adından sık sık söz ettiren güzel sanatçı, kusursuz fiziği ile de dikkat çekmişti.

“16 saat aç kalıyorum”

Son dönemlerin en popüler zayıflama yöntemlerinden biri olan aralıklı oruç sistemi ile zayıfladığını açıklayan Nurgül Yeşilçay, “Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum” dedi. Bakım yaparken doğal yöntemler denediğini söyleyen ünlü oyuncu, “Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum” diyerek bakım sırrını da paylaştı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 26 Mart 1976 tarihinde Afyonkarahisar’da dünyaya geldi. Ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki “Gülsüm” karakteri ile adını duyurdu. 2002’de yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı Asmalı Konak dizisinde “Bahar Karadağ” karakterine hayat veren Nugül Yeşilçay büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Aynı yıl Teoman’la beraber Mumya Firarda filminde rol aldı. 2003 yılında Abdullah Oğuz’un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat’ta Özcan Deniz’le başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki “Kostak Emine” rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünün de sahibi oldu. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004 yılında dünya evine girdi. 22 Mayıs 2005’te oğlu Osman Nejat’ı kucağına aldı.

2005-2006 sezonunda atv’de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık’la başrolü paylaştı. 2006 yılının Eylül ayında Fatih Akın’ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Yaşamın Kıyısında isimli filmin çekimlerine başladı. “Ayten Öztürk” adlı lezbiyen Türk kızını canlandırdığı film, 2007’de 60. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarıştı ve “En İyi Senaryo” ödülünü kazandı. 2007’de Ezo Gelin dizisinde “Ezo Gelin”i canlandırdı. Ortadoğu’nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31. Uluslararası Kahire Film Festivali’nde başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg’in yaptığı ana jüride yer aldı.

Şubat 2011’de Cem Özer’den boşandı. 5 Ocak 2010’da atv’de yayınlanmaya başlayan Aşk ve Ceza isimli dizide Murat Yıldırım’la başrolü paylaştı ve dizi 2011 yılında sona erdi. FOX’ta yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde başrol olarak oynadı. Dizi, 23 Mart 2022 tarihinde yayınlanan 5. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Başa dön tuşu